reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Aduś ja kupiłam taki z froty na wierzchu a gumę ma od spodu ale jego też siechyabwłasnie pod prześcieradło jeszcze kładzie może ta frotka jest po to zeby nie odparzała dziecka , ogólnie moja mama jest przeciwna tym podkładom pod prześcieradło że lepeij jak go niema ale przeciezr czasami nawet w pampersie możę dziecko coś wysiusiać poza pieluszkę a materaca nieazbardzo się da uprać

reklama
czesc laski ja juz jestem wrocilam niedawno obzarta jak nie wiem tyle zarcia bylo smakolyki same a slodkosci ajj...i co mi po tym na lzy mi sie zebralo nie mam humoru ...oczywiscie stracilam go po wejsciu na zasrana wage no ale pretensje moge miec tylko do siebie.... powiem dwa slowa milej nocki i dodam tylko ze ten podklad pod przescieradlo jest niezbednyy... bo wiem to z doswiadczenia ja jak Dominik sie urodzil mialam taki matereacyk z gabki obszyty materialem dziecko nie jednokrotnie zaleje wam posciel bo jak jest maly to non stop robi w pieluszke czasem pampers przesiaknie bo nie w pore zmieniony a czasem sam sie odepnie...i lipa posciewl przescieradlo wypierzesz ale materaca z gabki juz nie walil jak nie wiem co moze nie na poczatku bo na poczatku szczoszki sa bezwonne ale potem niezle juz zapodaja i co do pralki nie wsadze do wywalenia poszlo wiec polecam te podklady....naprawde sie przydadza...

a teraz lece spac nie mam ochoty na nic....... 19 kilo nie no zalamalam sie...papa

Nie jestem w stanie wszystkim Wam odpisać.:shocked2::cool2:

Serdecznie pozdrawiam, i specjalnie piszę, żeby wiedzieć dokąd wiem o co chodzi. Normalnie rakiety bb jesteście:-D.

Pozdrawiam. i dobrej nocki:happy2:

Boziu jak ja chce spać. A jak sie kładę to zgaga mnie zabija i tylko ryczeć mi sie chce. A jeszcze ostatnio Domiś w nocy łazi mi po głowie. Masakra.
Dzis rozmawiałam z T i poryczałam sie krzycząc mu że nie ma pojęcia jak się czuję, bo od 4 lat jestem notorycznie w ciąży i zaczęłiśmy sie oboje śmiać.
Ech ale tak się właśnie czuję. Już chce dojść do siebie. Ciąża mnie wykańcza. Zgaga jej siostra bliźniacza bardziej.

Lucky nie moge od 4 lat w ciazy notorycznie:-D:-D:-D:-D:-D ale to juz z gorki wiec nastepne 4 odpoczniesz.....:-):-):-)czego zycze z calego serca.....:-)

INGRID ja wlasnie wyczytalam o tej wichurze co idzie na polske nosz kurcze znowu przez te wiatry nie bede spac az sie boje:szok::szok::szok: ale zapowiadaja nie wesolo a ja teraz u rodzicow na pare dni i moj maz sam bidulek az sie martwie i boje tej wichury ostatnio taka byla u nas ze sie zerwalam w nocy i moj sie wystraszyl ze ja sie tak wystraszylam i siedzial ze mna az ni usnelam a byl grad blyski szoook normalnie i co znowu od nowa o nie ja sie boje:szok: wezcie ze ja taka strachliwa musze byc.ja tu o wietrze a ty dodatkowo jakies trzesienie ziemi boziu brrrrrr.....

ojej na prawde ja nic nie mam przed domem ale moj ojciec ma kupe doniczek na tarasie ale ja mu wnosic nie mam zamiaru hehehe na prawde tak u was wialo to ja juz dygam dygu dyg:szok:

reklama
Do góry