reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

masiek udanego odpoczynku. Uważaj na siebie i Leonka i zaglądnij do Nas jak znajdziesz czas :tak::happy2: To jesteś jako jedna z pierwszych do porodu :-D:blink: Super... Ważne, żeby Leonek był już gotowy :tak:

madziujko witaj :happy2:

A ja właśnie obiadek zjadłam i się nudzę, bo Piotrka nie ma :-( No i strasznie drapie mnie w gardle :-( Chyba będę chora :-( Jakoś taki smętny dzionek :dry: Ale zaraz wezmę się za prasowanie, to mi jakoś minie do 18 :tak:

A co tam u Was :blink:

reklama
Silka Ty jeszcze tydzień i będziesz w 8 okienku :szok: ale minęło..czamu mi isę tak wlecze hahahaha
Nie daj się choróbsku od razu coś zaradź...
Ja też sie nudze jeszcze gosci mamy dziś troszkę głośnych a mnie jakoś głwoa pobolewa.

Dobry wieczór dziołszki!!!!!

Ja właśnie wróciłam i jest gicio póki co....

MADZIUJKA to ok że lepiej ty juz masz 30 tydzień damy radę bez dwóch zdań....

No tak pierwsze mogą pójść MASIEK ale jest jeszcze NIEBO z bliźniakami n...a może któraś w marcu się rozdwoi zobaczymy mój szkrabek niech siedzi do końca....może zrobimy zakłady:-D:-D

LADY a ty co dziś tu nie kukasz do nas?

KASIA hop hop....

a gdzie to nasza ciotka RENIA cio??????

no właśnie leniwy jak trza pukam stukam do niego a on jeden raz albo dwa sie posunie i dalej cisza,aż mi smutno...bo zawsze szalał....a u mnie wiatr szaleje na maksa...ale lenia dorwałam nic mi się nie chce...

ciekawe co tam Renatka porabia że nie zagląda i Lady nie zagladała do nas dziś...no cóż weekend mamy...

Wiem wiem ze tam u Was wiatry szaleja ..rozmawialam dzis z tata co chwile gadal ze wieje hehehh
nie wiem co z Renia trzeba by bylo eska do nie wyslac ... jutro puszcze jak sie nie odezwie pinda jedna:-):-):-)

ja dzis wsciekla jestem jak diabli .. moj chlop ma tak rabnieta matke ze szkoda gadac .. zazdroszcze Maskowi normalnej tesciowej ... bo ta ,,moja,, to tylko patrzy jakby kwasow narobic .. wtedy jest szczesliwa i czuje sie zauwazona ...:wściekła/y:

No czesc Kozuchy:-) jestem ale takie dni mialam:szok:
Wczoraj wyobrazcie sobie ze moja pomyslowa mala wrzucila "nie chcacy" rolke papierudo muszli:szok:, a moj maz wylal do niej olej z frytowicy, nie widzac jej :-D i zgadnijcie co bylo:baffled:, 2 godz walczylismy z pania klozetowa a jak juz sie upralismy to mi sie nawet oczmi mrugac nie chcialo:tak:
A dzisiaj zalatwilam moim dzieciom polska szkole:-), i jak dobrze pojdzie to ,moj synek w tym roku pojdzie do Komunii:happy2:

Troszke poczytalam ale musze nadrobic:tak:

Ja siedze z moimi maluchami w domu i odziwo jeszcze nie zwariowalam:-D

jutro tez mam zabiegany dzionek takze moze odezwe sie wieczorkiem:tak:, caly czas mysle o Was Kozuchy Kochane

Buzka i udanej niedzielki:-)

reklama
No czesc Kozuchy:-) jestem ale takie dni mialam:szok:
Wczoraj wyobrazcie sobie ze moja pomyslowa mala wrzucila "nie chcacy" rolke papierudo muszli:szok:, a moj maz wylal do niej olej z frytowicy, nie widzac jej :-D i zgadnijcie co bylo:baffled:, 2 godz walczylismy z pania klozetowa a jak juz sie upralismy to mi sie nawet oczmi mrugac nie chcialo:tak:
A dzisiaj zalatwilam moim dzieciom polska szkole:-), i jak dobrze pojdzie to ,moj synek w tym roku pojdzie do Komunii:happy2:

Troszke poczytalam ale musze nadrobic:tak:

Ja siedze z moimi maluchami w domu i odziwo jeszcze nie zwariowalam:-D

jutro tez mam zabiegany dzionek takze moze odezwe sie wieczorkiem:tak:, caly czas mysle o Was Kozuchy Kochane

Buzka i udanej niedzielki:-)
o pojawila sie i zniknela ....no dobra Renia .... fajnie ze wpadlas na chwilke :-D:-D:-D:-D

Do góry