reklama
A
ada04
Gość
dziwnato obie my dziwne....a właściwie większość dzwina,wszędzie smarkająmój dziś wymślił,żebym się na cały dzień położyła do łóżka i wyleżała ale nie wymyślił co mam w tym czasie zrobić z synkiem
My wróciliśmy z szybkich zakupów...A pogoda dopisuje...ciepło nawet tylko wiaterek wieje...
a co u reszty???
My wróciliśmy z szybkich zakupów...A pogoda dopisuje...ciepło nawet tylko wiaterek wieje...
a co u reszty???
Witam:-)
Ja niedawno wróciłam z zakupów,gotuję zupkę a Patryś śpi.Już się dobrze czuje,ucho go przestało bolec za to mnie dzisiaj boli lewa połowa twarzyCiekawe od czego:-) Patryk coś nie za dobrze spi w nocy,muszę wstawac po kilka razy do niegoKiedy on zacznie przesypiac całe noce
Ada dobrze chociasz,że synek lepiej się czuje a dla ciebie zdróweczka.No niestety my czy zdrowe czy chore to na pełnych obrotach,żadnej ulgi;-)
Anekha tobie też zdrówka.Ja również miałam usuwaną nadżerkę i też mnie długo zalewało
Miłego dnia
Ja niedawno wróciłam z zakupów,gotuję zupkę a Patryś śpi.Już się dobrze czuje,ucho go przestało bolec za to mnie dzisiaj boli lewa połowa twarzyCiekawe od czego:-) Patryk coś nie za dobrze spi w nocy,muszę wstawac po kilka razy do niegoKiedy on zacznie przesypiac całe noce
Ada dobrze chociasz,że synek lepiej się czuje a dla ciebie zdróweczka.No niestety my czy zdrowe czy chore to na pełnych obrotach,żadnej ulgi;-)
Anekha tobie też zdrówka.Ja również miałam usuwaną nadżerkę i też mnie długo zalewało
Miłego dnia
Madziuja
Ludki Cudki :o)
witam
Ja u Was z przeziebieniami..my włąsnie zaliczamy wredny katar plus 6 zebów sie cisnie..jest błogo wrecz...:-(
Lene ja tez obwisła :-( ale co tam to było dla mnie najpiękniejsze 14 miesiecy i 14 dni cycolenia hihi
Rany ja chce juz wiosne....
Ja u Was z przeziebieniami..my włąsnie zaliczamy wredny katar plus 6 zebów sie cisnie..jest błogo wrecz...:-(
Lene ja tez obwisła :-( ale co tam to było dla mnie najpiękniejsze 14 miesiecy i 14 dni cycolenia hihi
Rany ja chce juz wiosne....
A
ada04
Gość
MADZIU zdrówka dla Martynki dużo wiosna ach nie mów....jeszcze ta wstrętna zima przed nami
AGUŚ jak zdróweczko u Ciebie u Niteczki??
ASIU dobrze,że Patrykowi przechodzi uszko....a wstajesz go karmić czy płacze...może mu ząbki wychodzą??
U nas ok...ja dalej prycham kichamjak kot Amiś lepiej....katar mniejszy....tylko charkoli jak dziadekale nie przeszkadza mu to w rozrabianiu
MIŁEGO DNIA:-)
AGUŚ jak zdróweczko u Ciebie u Niteczki??
ASIU dobrze,że Patrykowi przechodzi uszko....a wstajesz go karmić czy płacze...może mu ząbki wychodzą??
U nas ok...ja dalej prycham kichamjak kot Amiś lepiej....katar mniejszy....tylko charkoli jak dziadekale nie przeszkadza mu to w rozrabianiu
MIŁEGO DNIA:-)
hej laseczki:-)
ja sie tylko melduję bo brak czasu
nic nie poczytałam przyznaje się bez bicia
u nas w skrócie
Natan po kontroli ale nadal musi brać antybiotyk
ta infekcja go strasznie trzyma
obawiam się właśnie że zaraził się Alex :-(
bo zaczyna mi kaszleć
do tego od 4 dni jest straszna walka z kolkami
juz nie mam sił na noszenie małego
ręce odmawiają posłuszeństwa
sypiam po 3 godziny wiec w dzień potykam się o własne nogi :-(
zamówiłam ten niby świetny środek sab simplex z Niemiec bo była okazja bo znajomy właśnie tam jechał
Tyle dobrego o nim czytałam i słyszałam że jak mi mił to przywieźć to jucz się cieszyłam:-)
chociaż wiedziałem że jest jakiś odsetek dzieci na które nie działa:-(
no ale po tym nieszczęśliwym szczepieniu gdzie Nati się złapał na 1 : 10000 myślałam że tu chociaż będzie dobrze
no i powiem wam że takiej jazdy to jeszcze nie mieliśmy
myślałam że mi dziecko rozerwie
ani jednego bączka po tym
i jeszcze na dodatek zblokował sie mały z kupą
wiec możecie sobie wyobrazić jak płakał :-(
a ja bezradna :-(
postanowiłam że już nie kupię nic i od wczoraj jedziemy bez wspomagaczy
nic nie pomaga wiec nie ma co truć małego !!!!
jak na złość jak sie wali to sie wali wszystko
napewno o tym wiecie i też miłayście takie doświadczenia :-(
no i teraz myślałam że nas życie oszczędzi po tych przeżyciach z dziećmi ale nie !!!!! bo po co !!!!!
w sobotę okradli nam zakład a mieliśmy zakład nie ubezpieczony bo znajduje sie na terenie ze stróżem i psami oraz alarmem
no ale jak widać i takie zabezpieczenie nie przystopowały zapędów złodziei :-(
policja rozkłada rece do dnia dziesiejszego nic nie zrobili
raczej nie mamy co liczyć na zwrot skradzionych fantów :-(wiec ok 10000tyś jesteśmy w plecy
mówie wam mam normalnie dość - dawno nie miałam takiego doła :-(
dobra to sobie pogadałam
już mi lepiej
jutro do was luknę po wizycie z dziećmi u lekarza ciekawe co powie mam nadzieję że to będa lepsze informacje
zdrówka dla potrzebujących
i miłęgo dnia laseczki :-)
ja sie tylko melduję bo brak czasu
nic nie poczytałam przyznaje się bez bicia
u nas w skrócie
Natan po kontroli ale nadal musi brać antybiotyk
ta infekcja go strasznie trzyma
obawiam się właśnie że zaraził się Alex :-(
bo zaczyna mi kaszleć
do tego od 4 dni jest straszna walka z kolkami
juz nie mam sił na noszenie małego
ręce odmawiają posłuszeństwa
sypiam po 3 godziny wiec w dzień potykam się o własne nogi :-(
zamówiłam ten niby świetny środek sab simplex z Niemiec bo była okazja bo znajomy właśnie tam jechał
Tyle dobrego o nim czytałam i słyszałam że jak mi mił to przywieźć to jucz się cieszyłam:-)
chociaż wiedziałem że jest jakiś odsetek dzieci na które nie działa:-(
no ale po tym nieszczęśliwym szczepieniu gdzie Nati się złapał na 1 : 10000 myślałam że tu chociaż będzie dobrze
no i powiem wam że takiej jazdy to jeszcze nie mieliśmy
myślałam że mi dziecko rozerwie
ani jednego bączka po tym
i jeszcze na dodatek zblokował sie mały z kupą
wiec możecie sobie wyobrazić jak płakał :-(
a ja bezradna :-(
postanowiłam że już nie kupię nic i od wczoraj jedziemy bez wspomagaczy
nic nie pomaga wiec nie ma co truć małego !!!!
jak na złość jak sie wali to sie wali wszystko
napewno o tym wiecie i też miłayście takie doświadczenia :-(
no i teraz myślałam że nas życie oszczędzi po tych przeżyciach z dziećmi ale nie !!!!! bo po co !!!!!
w sobotę okradli nam zakład a mieliśmy zakład nie ubezpieczony bo znajduje sie na terenie ze stróżem i psami oraz alarmem
no ale jak widać i takie zabezpieczenie nie przystopowały zapędów złodziei :-(
policja rozkłada rece do dnia dziesiejszego nic nie zrobili
raczej nie mamy co liczyć na zwrot skradzionych fantów :-(wiec ok 10000tyś jesteśmy w plecy
mówie wam mam normalnie dość - dawno nie miałam takiego doła :-(
dobra to sobie pogadałam
już mi lepiej
jutro do was luknę po wizycie z dziećmi u lekarza ciekawe co powie mam nadzieję że to będa lepsze informacje
zdrówka dla potrzebujących
i miłęgo dnia laseczki :-)
WITAM PÓŹNĄ PORĄ.
Dziewczyny ,ja na pełnych obrotach,to już w piątek stresik jest ale nie duży.
Adaś zdrowy włazi wszędzie i dokucza strasznie ostatnio,chyba czuje moje zdenerwowanie.
Ostatnio pobił się z moim siostrzeńcem Emilkiem,podszedł do niego i go walnął,a Emil mu oddał,i zaczęli się tarmosić,dobrze że siostra zauważyła,bo Adaś chciał go ugryźć.Emilek popłakał się ,bo on taka malutka przylepa jest i rozżalony był strasznie,a ten mój gargamel stał i się uśmiechał pod nosem.Juz nie wiem co z nim czasami zrobić,on strasznie dokucza kuzynom.
Zdrówka wszystkim milusińskim,mniejszym i większym,a Wam laseczki cierpliwości.
BUZIAKI
Dziewczyny ,ja na pełnych obrotach,to już w piątek stresik jest ale nie duży.
Adaś zdrowy włazi wszędzie i dokucza strasznie ostatnio,chyba czuje moje zdenerwowanie.
Ostatnio pobił się z moim siostrzeńcem Emilkiem,podszedł do niego i go walnął,a Emil mu oddał,i zaczęli się tarmosić,dobrze że siostra zauważyła,bo Adaś chciał go ugryźć.Emilek popłakał się ,bo on taka malutka przylepa jest i rozżalony był strasznie,a ten mój gargamel stał i się uśmiechał pod nosem.Juz nie wiem co z nim czasami zrobić,on strasznie dokucza kuzynom.
Zdrówka wszystkim milusińskim,mniejszym i większym,a Wam laseczki cierpliwości.
BUZIAKI
Dzień Dobry:-)
U mnie pogoda zapowiada się ładna,od samego rana słoneczko świeci.Jedziemy popołudniu na wieś do rodzinki:-)
Ruda jejku strasznie mi przykro,bardzo wam współczuję:-(.Rzeczywiście ostatnio same problemy macie.Jeśli was okradli pomimo tego,że macie dobrze chroniony zakład to może oni już to od dawna planowali.Mam nadzieję,że policja znajdzie tych złodziejaszków.Przedewszystkim zdrówka dla dzieciaczków życzę,żeby Alexowi w końcu te kolki ustąpiły.Głowa do góry;-)
Ada Patryk je nad ranem koło 4 lub 5 a wcześniej to się budzi jak mu smoczek wypadnie.Już dojrzewam do myśli o odstawieniu smoczka.Przebija mu się ostatnia trójka,to może faktycznie to przez to.
Iza nic się nie denerwuj,wszystko się uda wspaniale
Miłego dnia wszystkim:-)
U mnie pogoda zapowiada się ładna,od samego rana słoneczko świeci.Jedziemy popołudniu na wieś do rodzinki:-)
Ruda jejku strasznie mi przykro,bardzo wam współczuję:-(.Rzeczywiście ostatnio same problemy macie.Jeśli was okradli pomimo tego,że macie dobrze chroniony zakład to może oni już to od dawna planowali.Mam nadzieję,że policja znajdzie tych złodziejaszków.Przedewszystkim zdrówka dla dzieciaczków życzę,żeby Alexowi w końcu te kolki ustąpiły.Głowa do góry;-)
Ada Patryk je nad ranem koło 4 lub 5 a wcześniej to się budzi jak mu smoczek wypadnie.Już dojrzewam do myśli o odstawieniu smoczka.Przebija mu się ostatnia trójka,to może faktycznie to przez to.
Iza nic się nie denerwuj,wszystko się uda wspaniale
Miłego dnia wszystkim:-)
Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Dzień dobry wszystkim:-)
co tam słychać u Was?
Ada
jak zdróweczko?
Madziujka
"obwisła"hehe...ja karmiłam króciutko ale po małej to moje też juz piekne nie są
u nas też zębole idą więc daje mała czadu niezle
Ruda
oj ja miałam to samo z małą więc wiem jak się mozesz czuc..czasem szurałam nosem po podłodze ze zmęczenia...ale mineły koleczki jak mała weszła w 4ty miesiąc...niestety żadne preparaty u nas nie dawaly ulgi...może u Was bedzie lepiej;-)
moja mała jeszcze smarczy ale już lepiej spi w nocy
mnie zatoki troszkę dopadło i łeb mi pęka ale dam radę.
młody miał test z czytania ostatnio i wypadł najlepiej ze wszystkich pierwszoklasitów:-)
buziolki dla wszystkich
co tam słychać u Was?
Ada
jak zdróweczko?
Madziujka
"obwisła"hehe...ja karmiłam króciutko ale po małej to moje też juz piekne nie są
u nas też zębole idą więc daje mała czadu niezle
Ruda
oj ja miałam to samo z małą więc wiem jak się mozesz czuc..czasem szurałam nosem po podłodze ze zmęczenia...ale mineły koleczki jak mała weszła w 4ty miesiąc...niestety żadne preparaty u nas nie dawaly ulgi...może u Was bedzie lepiej;-)
moja mała jeszcze smarczy ale już lepiej spi w nocy
mnie zatoki troszkę dopadło i łeb mi pęka ale dam radę.
młody miał test z czytania ostatnio i wypadł najlepiej ze wszystkich pierwszoklasitów:-)
buziolki dla wszystkich
reklama
hej laseczki:-)
my po lekarzu dzieciaki dostały syrop witaminki i coś tam do noska - nie jest najgorzej ale straszny ma ten kaszel Alex bo Natan troszkę lepiej się czuje niż młodszy brat
od wczoraj odstawiliśmy wszystko na kolkę i daję tylko herbatę koperkową i jak na razie odpukać mieliśmy tylko 3 ataki kolowe
dziwne to bo mały chory widać że się męczy a od rana miał humorek - może dlatego że sie wyspał
Aga gratki dla młodego - pewnie się bardzo cieszył
zdrówka dla was
Iwonka powiedz mi o tej dostawce czy nie jest to wywrotne jak z podjazdem pod krawężniki ???? jak się dziecku w tym siedzi i czy pasuje do każdego wózka ?? jakiej firmy masz ta dostawkę i ile płaciłaś ??? no i takie tam własne przemyślenia możesz dołożyć :-)
co tam u was ????
Madziulka nie martw się tym każda mama karmiąca nie ma czym się potem pochwalić ja też mam naleśniki tak je nazywam :-):-):-)
buziaki dla reszty bo muszę uciekać :-)
my po lekarzu dzieciaki dostały syrop witaminki i coś tam do noska - nie jest najgorzej ale straszny ma ten kaszel Alex bo Natan troszkę lepiej się czuje niż młodszy brat
od wczoraj odstawiliśmy wszystko na kolkę i daję tylko herbatę koperkową i jak na razie odpukać mieliśmy tylko 3 ataki kolowe
dziwne to bo mały chory widać że się męczy a od rana miał humorek - może dlatego że sie wyspał
Aga gratki dla młodego - pewnie się bardzo cieszył
zdrówka dla was
Iwonka powiedz mi o tej dostawce czy nie jest to wywrotne jak z podjazdem pod krawężniki ???? jak się dziecku w tym siedzi i czy pasuje do każdego wózka ?? jakiej firmy masz ta dostawkę i ile płaciłaś ??? no i takie tam własne przemyślenia możesz dołożyć :-)
co tam u was ????
Madziulka nie martw się tym każda mama karmiąca nie ma czym się potem pochwalić ja też mam naleśniki tak je nazywam :-):-):-)
buziaki dla reszty bo muszę uciekać :-)