reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Aaa, no teraz już wiem, myślisz, że ja kurs szybkiego czytania ukończyłam ?:-D:cool2:
My też na dwór spadamy.
Mam nadzieję, że Kwietniówki się nie obrażą, że tak bezczelnie wtargnęłam na wątek, hmm... ???
Będę częściej, obiecuję :tak:;-):-)

reklama
a gdzie ty tą brzydulę ogladasz???Cio??gadaj może ja się wciągnę i będziemy ogladać razem:cool2::-D:-D

Amirek własnie męczy tatusia a mamusia na kompie....

AGUŚ to jutro na wczasy idziesz co??Na oddział??Ciekawe jak se tata poradzi z Niteczką??:-)

Dzień dobry!!:happy:

AGUŚ daj znać jak tam po szpitalu??:-)

RUDA jak u Ciebie?Jak Natan się czuję i ALex??:-)

IWONKA jak u Ciebie??:-)

ASIA :-)

SILA jak Alanek??Spał ładnie w nocy??

U nas ok..mały ma katar ale bryka zadowolony na maksa...więc na razie ok...nie ma kaszlu ni nic tylko katarek...zaraz tzra zaliczyć jakieś zakupy...słonko ładnie świeci..będzie ładny dzień..POZDRAWIAM:-)

Heloł :-)
Jak tam nocka ?
No u nas ładnie, spał całą nic, bez żadnej pobudki, ale to nie nowosć, bo Alan przesypia nocki od 11tego m-ca :tak::-)
U nas też ładny dzień się zapowiada, ciepełko... Po obiadku idziemy na spacerek :-)
Aduś, dobrze, że Amirek lepiej i bryka zadowolony :-)
Buziaki !

SILUNIA to super jak ci tak przesypia...mój musi mieć butlę o 5:confused2:nie ma bata,że nie zje:confused2:a w dzień ma też 5 posiłków więc nie je w dzień mało ,żeby w noc podjadać a na noc mleka 220 i to nie starcza do rana:confused2:no chyba,że budzi się z przyzywczajenia:sorry: na tą butle.....

Muszę iść szybko na zakupy...coś na rozpęd:cool2:

Elo
Ada - a u mnie powolutku, dzis 3 dzien sami, narazie było naprawde ok :tak: dzis maz wraca po 20 wiec pewnie bedzie ciut gorzej, bo Natalka swoje humory zaczyna od 16 :sorry: wybralabym sie z małymi na spacer ale nie wiem czy już moge :eek: wczoraj bylismy na balkonie przez pare minut, ucieklam bo bylo duszno a ja nie wiedzialam jak w końcu ubrać maluszka i pomyslalam ze jednak za gorąco a nie chcialam rozbierac bo sie bałam ze bedzie jednak za zimno :sorry:
Sila - no przywiało cie tak z nienacka, a wiec pisz w skrócie jak wam życie płynie :-)
No i prosze kobitki napiszcie jak wasze "chudsze" dzieciaczki ważą, bo ostatnio pediatra sie przyczepiła że Natalka bardzo słabo przybiera na wadze i zaleciła jakieś badania. najgorsze ze nie możemy złapać jej moczu :sorry: waży faktycznie mało bo 8,5 kg ale ona zawsze kruszyneczka była. no i dajecie jeszcze wit D3? bo ja latem przestałam a lekarz mówi żeby dawac :confused2:

reklama
IWONKA wiesz ile lekarzy tyle opinii na temat witaminy D...Ja nie daję od maja bodajże a teraz dam tran...co do wagi to mój waży około 12kg....ale pamiętasz sama,że był okres,że mało jadł.... teraz lepiej...zrobisz Natalce podstawowe badania i bedziesz wiedzieć..... ale ona zawsze była własnie drobna moze jej uroda taka.....

Wiesz co mi się wydaję,że spokonie możesz iść z Dominikiem na dwór przecież jest ciepło nie musisz werandować jak w zimę....codziennie po troszku myślę spokojnie wychodź....

Do góry