anrus79
Mamy kwietniowe'08
Witam kobitki
Anrus pochwal się na co wydałaś 320zł :-)
rozmiar na zimę ja myślę że chyba 6-9 mies.
i jak ta wysypka schodzi i jak wam zleciała nocka po Viburcolu
:-)
Zaraz poszperam to pochalę się na co wdalam te 320zła rozmiarówkę kupowałm 6-9i9-12 tak już na później też ,a co do nocki po Viburcolu to nawet nieżle przynajmniej nie zarwałam jej było o tylko pobódki na karmienie, wysypka juz chodzi mala chumorek ma lepszy nawet uż w głos się spowrotem śmieje co mnie ceszy uwielbam słuchać tego śmiechu
anrus
haha loczki po tatusiu...też miał takie jak był mały,tylko potem mu się przestały kręcić...oby córce zostały loczki;-)
Ada
haha synkowi to może nie pleć warkoczyków i kiteczek może łatwiej sie postarać o córcię
Ruda:-)
hehe muszę sie pochwalić...córcia w końcu"kręciołka"zaliczyła z pleków na brzuszek....hehe tylko że ja zobaczyłam tylko efekt bo spałam..w nocy się przeturlała na brzusio..no ale ważne że już potrafi:-)
A dziewczyny...macie dla swoich pociech jakieś kombinezony"przejściowe" w sensie jesienne?takie cieńsze..bawełniane albo coś? ja dla synka miałam kupę tego ale oczywiście wtedy nei planowałam 2giej dzidzi to pooddawałam a teraz wszędzie grube widzę a takich"przejściówek"nie ma
No dobra kochane muszę lecieć bo jutro mam gości a bajzel w chacie że hej kurcze,kto mi tu taki bałagan wprowadza
Pozdrawiam Mamuśki!!!!!!
To zazdrszczę moja jeszcze nie przekręca się czasem uda jej się jak leży włóżu zeną na większej poduszcze to jakoś tak nawet sę przekręci a na prostej podłodze za ic w siecie ne da rady ale jeszcze do końca miesiąca ma czas w książeczce zdrowia a umejętność widneje w 7 miesiącu chyba
To kobieto dawaj te zdjęcia to ja mojego wytestuję i zapytam gdzie on się podziewał w tym czasie co nasza dzidzia się poczęła niby pracy nie ma z delegacjami hihi
Jestem
Ruda 4 przezylam, nie bylo tak zle;-), a schudnac by sie przydalo;-), w sumie przy mojej 3 to to jedno wiecej nie robi roznicy
Agniecha;-), corcia jest zaj.....;-), normalnie boska:-) i rob kitki rob, bo jak skonczy 5 lat to juz moze sie nie dac;-)
Anrus witaj z powrotem:-)......ale Milenka i Bartek sa podobni, nawet tatus zwatpil....ale po ciuchach bystrzak poznaje;-)
Lene jak przybiera normalnie to bym sie nie martwila, a wrecz przeciwnie;-)
Ada Ty mi tutaj z Amirka laseczki nie rob....o siostre sie staraj;-)
Ala w koncu jestes.....planujesz jeszcze jakies imprezy;-)....lepiej nie bo Cie to pochlania i nas zaniedbujesz
pominelam kogos
w kazdym razie wszystkie buziam
i lece sniadanko robic starszakom bo powstawaly:-)
a jutro juz wracaja do szkoly:-)
do potem leseczki;-)
Nie narzekaj na pokarm trzeba się wsomagać i wyluzować nie denerwować to podstawa , ja piję dośc często herbatki wspomagające hpa na zianę z herbapolem lub mieszam je bo ta zherbapolu jest ochydna i jest nienajgorzej ale sama wize zę czasami jak mam zadużo obowiązków i zadużo na głowie to mam mnej pokarmu tyle zę mała dalej je 5 minut i nic więcej wnią nie wcisnę na siłę bo płacze więc narazie jej wystarcza wazy już pewnie 8 kg bo 2 tyg temu wazyła 7400g, co do wybudzania to i moja w nocy je budzi się czasem 2 czaem 3 ray i co ja mam nato poradzić nic niemogę a jak ją położę w jej łóżeczku to już po 30min jest obudzonaRenia - mnie ominełaś
Ada - a u mnie się ciągnie cały czas to wybudzanie w nocy, dziś to już wogóle często
wczesniej jak zjadła o 21 to do 2 spała ładnie a teraz nie dość że je więcej no i np. kaszke która jest gęściejsza to już od 24 sie wierci i o 1 karmie a od 1 to ciągle budzenie i budzenie i leży mi przy cycku i ją często karmie i przez to rano mało pokarmu :-( a nie chce mi sie rano dokarmiać, ale nei wiem czy ona tego nie potrzebuje??? wczoraj bylo tak samo to w końcu o 11 rano dałałam butelke to nie marudziła, od razu sie uśmiechała i ładnie spała, a piersi to obie wycycka i marudzi. Ja nie wiem, może ja trace pokarm?
dzisiaj cały dzień spędziłąm na porządkowaniu zdjęć i zbieraniu tych do wywołania wyszło mi 150zt matko i co tu zrobć żeby było mniej tyle kasy pójdzie musze jeszcze raz prześledzić i poredukować ale wszystkie taie piękne