reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Jestem

Ruda 4 przezylam, nie bylo tak zle:rofl2:;-), a schudnac by sie przydalo;-), w sumie przy mojej 3 to to jedno wiecej nie robi roznicy:-D:-D

Agniecha;-), corcia jest zaj.....;-), normalnie boska:-) i rob kitki rob, bo jak skonczy 5 lat to juz moze sie nie dac:-D:tak:;-)

Anrus witaj z powrotem:-)......ale Milenka i Bartek sa podobni:baffled::-D, nawet tatus zwatpil:-D....ale po ciuchach bystrzak poznaje;-)

Lene jak przybiera normalnie to bym sie nie martwila:tak:, a wrecz przeciwnie;-)

Ada Ty mi tutaj z Amirka laseczki nie rob:-p....o siostre sie staraj;-)

Ala w koncu jestes.....planujesz jeszcze jakies imprezy:confused:;-)....lepiej nie bo Cie to pochlania i nas zaniedbujesz:-p:rofl2:

pominelam kogos:confused:
w kazdym razie wszystkie buziam

i lece sniadanko robic starszakom bo powstawaly:-)

a jutro juz wracaja do szkoly:-)

do potem leseczki;-)

reklama
Renia - mnie ominełaś :wściekła/y::rofl2:
Ada - a u mnie się ciągnie cały czas to wybudzanie w nocy, dziś to już wogóle często :baffled:
wczesniej jak zjadła o 21 to do 2 spała ładnie a teraz nie dość że je więcej no i np. kaszke która jest gęściejsza to już od 24 sie wierci i o 1 karmie a od 1 to ciągle budzenie i budzenie i leży mi przy cycku i ją często karmie i przez to rano mało pokarmu :-( a nie chce mi sie rano dokarmiać, ale nei wiem czy ona tego nie potrzebuje??? wczoraj bylo tak samo to w końcu o 11 rano dałałam butelke to nie marudziła, od razu sie uśmiechała i ładnie spała, a piersi to obie wycycka i marudzi. Ja nie wiem, może ja trace pokarm?

Iwonka, jak moglam ..............a to dlatego ze cos Cie tu malo!:rofl2:;-):-D:-p

Ty sobie nic nie wciskaj ze tracisz pokarm:wściekła/y:......bo go naprawde zaczniesz tracic:tak:......jest dobrze;-)

Lene ja tak se myslalam o Was;-), ale mala choc podziumga cycka pomiedzy karmieniami czy kompletnie nic:baffled::confused:......

Kurcze no niby to tak naprawde siedzi w mózgu to całe karmienie, ale ja sie staram myśleć pozytywnie, ale jak widze ze mam takie miekkie, małą przystawiam, ona sie wierci ze nic nie leci, obie wycycka i widac ze chcialaby jeszcze, poza tym mało przybiera, a jakstosuje jakies tam rady w stylu polozyc sie na dlugi czas zeby ssala czy pic duzo i nie widze efektu to te cale pozytywne myslenie przeradza sie w zdenerwowanie taka sytuacja :-( no nic do pół roczku bede robila co moge :tak:

Witajcie...
Iwonka widzę, ze u nas podobnie z karmieniem... mnie też się czasami wydaje, ze się zbliża koniec, ale się nie poddaję... walczę, bo bardzo chcę...
no i u nas ząbki dają w kość Ani... :-( usnęła przed chwilką ale "płakusiała" przez 2h .... oczywiście zero jedzenia, bo bolą, smaruję bobodentem, ale nici... :-( po konsultacji z pediatrą podałam jej przeciwbólowy .... ech.... masakra.. ale się Biedaczka namęczy... :-(

Lene... moja koleżnaka miała tak samo ze swoją Córeczką... a nawet bywało tak, że zjadła o 9 a potem dopiero o 17... i nie dało się nic zrobić... ale przeszło jej... i je normalnie teraz....

ech.... muszę chwilkę odpocząć, bo i ja zmęczonam tym płaczem.... :-(

do potem...

Oj widzę, ze zajęte jesteście Maleństwami :-)
może forum się ożywi jak już będą Bąbelki spać :-)
Ania jak poszła spać o 14:20 to spi do teraz... ale lepiej niech sobie śpi, bo jak nie śpi to płacze :-( a poza tym mało dziś spała.... ech... oby to ząbkowanie nie trwało zbyt długo...
do jutra!

JUSTIPA to ząbkownaie najgorsze oni sie męczą my też...

mój właśnie przed chwilą odstawił koncert teraz się trochę uspokoił zawsze szedł spać o 18 teraz cyrkuje nie wiem zmęczony czy co bo do południa był radosny nie wiem co go siekło....dopiero się uspokoił kompiel za 40 miniut jak wytrzyma to będzie święto ludu idę zabawiać księcia

reklama
u nas spokojny dzionek ząbki jakby się uspokoiły :-)

Ada ty chyba pytałaś o żel na ząbkowanie :confused: ja używam dentinox-gel i jestem zadowolona :tak:
Justipa pisała że używa bobodent w naszym przypadku nic on nie dawał :no:

widzę że dziś wszystkie mamuśki zajęte :-(

zajrzę jeszcze potem

papa

Do góry