reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Ponoć chłopaka trudno pomylić.
A mój gin ostatnio wymienił sprzęt i może robić zbliżenia, no i jak nic sama widziałam, nóżki, rączki, pępowinę i to coś. Patrzyłam i ryczałam, a potem dzwoniłam do Wojtka i słyszałam jak on też chlipie.
Ja chodzę też często, bo moja ciąża jest z tych co, nazywają zagrożoną, choć usg mam jak w normach przykazano. Bo jak mówi gin, to badanie choć pomocne w moim przypadku może być mylące i jak on mówi "woli badać ręcznie";-)

reklama
Witajcie Dziewczynki:-)
U mnie też pogoda nie zaciekawa,cały czas pada i pochmurno, ale pocieszam sie ze jak zima minie to juz zobaczymy nasze Maleństwo:tak:

masiek gratuluje Leonka:-)

lady oszczędzaj siębiedaczko i duzo odpoczywaj!!!

madziujka to super ze Twój Ludek Cudek taki grzeczny:tak:Ciesze się ze wszystko w porządku z wami:-)

wiosenko dużo zdrowia i sił, no i uważaj bo teraz podobno takie wirusy panują. Kuruj sie:tak:

gryzeldo miłej lekturki :-D

akinom udanej wizyty i miłego słuchania serduszka, ja juz nie moge sie doczekać mojej kolejnej żeby znów posłuchac mojego Skarba:tak:

Madziujka, poradnik kupiłam w kiosku.
Suwaczek :zawstydzona/y: to chyba nie na moje nerwy. Ale spróbuję może w piątek, bo będę miała trochę luźniejszy dzień w pracy. Jednak znając moje talenta informatyczne to wątpię żebym odniosła sukces.:zawstydzona/y::tak:

Wiosenko, zdrówka!

Aniu_bp,dzięki.

akinom, może i przyjemniaczek:blink: ale bada mnie tak, bo od początku ciąży moja macica nie rozwija się tak jak powinna, to też dlatego długo wypytywałam go usg itp.

Dziewczyny,
ja sie już dzisiaj pożegnam. Zbieram się do domku, gotować obiad mojemu Małżonowi. Odezwę się w piątek-jutro nie będzie mnie cały dzień w biurze-załatwiam sprawy w terenie, a popołudniu mam wizytę u okulisty.:baffled::szok::-(Zaczął mi się coraz bardziej sypać wzrok w ciąży. Jak tak dalej pójdzie to w końcu oślepnę:no:.
Do piątku!

Hejka dziewczynki...
Ostatnio rano jak sie budzę to zawsze mi smutno że siedzę sama:-( cały dzień mój od 9.00 do 23.00 ale trudno taka praca.... my przyjechaliśmy do tego miasta tylko do pracy więc wcześniej sama pracowałam po 15 godzin i zupełnie nie znam tu nikogo dopiero jak zaszłam w ciąże to miasto poznaje nie duże ale może być więc mi smutno tak samej ale humor mi zawsze wraca jak tu przyjdę i poczytam.... dziewczynki uzależniam się od was....:happy2::-):-D:tak::tak:

MADZIUJKA superancko że u was ok to najważniejsze....

AKINOM daj znać po wizycie jak tam twoja dzidzia i ty sie czujecie..

WIOSENKO dużo dużo dużo zdrówka....

Moje bambino to tak delikatnie na razie sie smyra po mym brzuszku... na kopniaczki poczekam pewnie jeszcze najważniejsze że już bryka choć bryka to za duże słowo moje maleństwo boże jak ja te dziecko kocham mocno chyba nie oszaleję z miłości do mego skarbeczka...;-):-):-D

GRYZELDO a fajny ten poradnik???W kiosku???Może ja se coś zakupię choć stwierdzam,że nadmiar wiedzy w moim wypadku szkodzi.... ale te podstawowe informacje trzeba wchłonąć...

SILA mój to wątpię że pójdzie mogłabym go przymusić ale stwierdziłam ze lepiej nie...teraz coraz bardziej skupia się na słuchaniu i obsłuchiwaniu mego brzuszka i słuchaniu naszego szkraba aż nie wiem czy mu to w obsesję :-D nie przejdzie ale codziennie rano jak śpię to czuje jak mój dobija się do brzuszka głaszczę mówi przemawia śmiesznie wygląda to...

MASIEK rozumie cie ja sama jestem uzależniona od pracy w ogóle zawsze byłam aktywna jak przeciąg latałam to tu to tam a teraz po pierwsze że zwolniłam ruchy to mój nie chce żebym pracowała a mamy swój biznes więc mógłby coś wymyśleć...ale najlepsza informacja to taka że mam tu neta..... więc moge tu bywać codziennie...hip hip hura...mam nadzieje,że jak zmienimy mieszkanie to tam se ulokuje internet żeby to nie było jak urodzę....:-)

MADZIUJKO witam i poddajmy se dłoń ja tu nie dawno chyba 3 dni temu się przechwalałam jak to woda przegotowana na czczo mi pomaga i od tamtej pory .......... ale mi dziś też daje popalić... no nie mogę...

reklama
Aduś niom ale miłość sie czuje do tego maleńkiego szkrabika :-) kocham nad życie top maleństwo ono i moj mąż to całe moje zycie. My mauśki chyba oszalejemy na punkcie tych maluszków jak teraz juz głupieje ;-)

Współczuję Ci tego samotnego spędzania dnia... :-(

Aduś no cóz uroki ciąży ...;-)

Do góry