reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

ALBINIEC masz prawo masz i nkit ci tego nie odbierze ja uważam sparwe za zakończoną nie chce mi się rozważać.....jest mi jej szkoda i przykro za całą sytuację ale nie mam ochoty na ten teamt prowadzić dyskusji masz jej nr dzowń....ja na razie nie mam ochoty może i ona czuła się bardzo nieszczęśliwa ktoś ja skrzywdził itp ale ja na razie nie mam ochoty ją zbawiać czuje sie oszukana i tyle

a pozatym na naszych uczuciach tez zagrała ile razy martwiłysmy sie o Leonka jak był w szpiatlu jak przechodził infekcje itp i co nie ma żadnego dziecka..... skoro ją skrzywdzili czemu oszukuje innych nikt nie ma do tego prawa....

temat uwazam za zamknięty

reklama
w zasadzie to przeciez jak sie uprze to i tak moze sie pojawic na bb pod innym nickiem.. i pewnie na innych dzieciach juz..
a usuwanie zdjec moze cos dac - na formum moze wejsc kazdy, a na naszej klasie nawet jak juz ktos otwarcie podaje link mozna soebie galerie zatstrzec

zjadlam parowke baton musli teraz chrupki i arbuz..no swietna mieszanka matki karmiacej :-D

edit

Kaska a no nerwa ma przed kazdym zaśńieciem i to godzine..buuuuu
teraz dyma na brzuszku ale pewnie sie zbudzi zaraz zawsze tak jest jak siade

Ostatnia edycja:
Tak wogole to chcialam powiedziec, ze macie śliczne dzieciaczki. Moj mały łobuziak juz siedzi, wstaje i raczkuje. Na moment go nie mozna sposcic z oczu. Wczoraj nam poleciał z łożka całe szczescie nasze łoze jest dosc niskie a upadek był z amortyzowany ale rabanu narobił. Oczywiscie nascie sekund później juz chciał wyczyn powtorzyc.... szkoda gadac noi oczywiscie odkrył wczoraj, ze jak sie oprze raczkami o wanienke to moze sie podniesc, kapiel zamiast przyjemnoscia stała sie walka. Dawid chce stac a ze sie chwieje to ja go trzymam i nie mam jak myc a o siadaniu nie chce słyszec stojac lepiej widac hahah. Mowie wam, zaraz wam sie zaczną takie jaja z malenstwami dziac, ze szok. Ja codziennie cos nowego w nim odkrywam i to jest piekne. Buziaki dla Was i dzieciaczków. Po rady, jakby co to serdecznie zapraszamy na Styczen 2008.

reklama
Do góry