Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Byłam z Alankiem u pediatry i NA SZCZĘŚCIE nic Mu nie jest !!!!! Płucka i oskrzela czyste, powiedziała, że to jest reakcja na szczepionkę, nic Mu nie przepisała, powiedziała, że jest zdrowy !! )))))) Tylko jakby jeszcze gorączkował, to mam Mu dać paracetamol w czopku Jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Kamień spadł mi z serca, tak się o Niego bałam (((((( bo, choć taki jest wielki, to i tak jest przecież maleńki...
Adulko, tulam Ciebie mocno i rozumiem co czujesz ((((( Amirek jest chyba po prostu bardzo wrażliwy ( książęcy ) biduleczek Nasz !! Utulaj Go od cioci Sylwii !!
Madziu, Alanek też baaaaaaardzo się ślini i zastanawiam się dlaczego tak ?? Przecież On jeszcze za malutki na takie ślinienie, ale widzę, że Martynka też tak ma, więc chyba ok
Adulko, tulam Ciebie mocno i rozumiem co czujesz ((((( Amirek jest chyba po prostu bardzo wrażliwy ( książęcy ) biduleczek Nasz !! Utulaj Go od cioci Sylwii !!
Madziu, Alanek też baaaaaaardzo się ślini i zastanawiam się dlaczego tak ?? Przecież On jeszcze za malutki na takie ślinienie, ale widzę, że Martynka też tak ma, więc chyba ok