reklama
mammania
Fanka BB :)
Piękna super wieści!Już po… uff.. wszystko dobrze prawie 2cm fasolkowego szczęścia tak się zestresowałam, że tętno bejbika wynosiło 178 uderzeń na minutę kolejna wizyta 7 października
Edit: no i karta ciąży założona!
Który to tc?
Kami.La
Hej dziewczyny, za niecałą godzinę wizyta, już się cała telepie
Ja mam wizytę w poniedziałek i już dziś nie mogłam spać
8t3dPiękna super wieści!
Który to tc?
Czekamy na dobre wieści!to ja chyba jestem kolejna, wizyta dzisiaj o 10:40, skoczę na stretching przed to szybciej czas minie
Kami.La
Dziewczyny jestem, niestety moja ciążę przechodzę bardzo słabo. Mam takie migreny, że nawet nie patrzę w telefon. Gorszy czas. Nigdy też nie uczestniczyłam w takim forum i nie do końca znam zasad częstotliwości udzielania sięNie znam się na praktykach na forum. To co mi się wydaje to dać im jeszcze szansę się zapisać do wieczora. Jak się nie odezwą teraz to czy w przyszłości jest opcja aby dodać je do wątku prywatnego? Nie wiem jak to dziala pod względem technicznym. Jeżeli można to nic straconego i dołączą później gdy będą tego chciały.
Mama1raz
Ja mam to samo , budziłam się dzisiaj 3 razy … później nie umiałam zasnąć . MasakraJa mam wizytę w poniedziałek i już dziś nie mogłam spać
reklama
kolor nadzieji
Piękny bejbikJuż po… uff.. wszystko dobrze prawie 2cm fasolkowego szczęścia tak się zestresowałam, że tętno bejbika wynosiło 178 uderzeń na minutę kolejna wizyta 7 października
Edit: no i karta ciąży założona!