reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Już po… uff.. 🙈 wszystko dobrze 🩷 prawie 2cm fasolkowego szczęścia 🥹 tak się zestresowałam, że tętno bejbika wynosiło 178 uderzeń na minutę 🙈 kolejna wizyta 7 października 🩺

Edit: no i karta ciąży założona! 🥹🩷

Załączniki

• IMG_7572.jpeg
    IMG_7572.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 48
reklama
Nie znam się na praktykach na forum. To co mi się wydaje to dać im jeszcze szansę się zapisać do wieczora. Jak się nie odezwą teraz to czy w przyszłości jest opcja aby dodać je do wątku prywatnego? Nie wiem jak to dziala pod względem technicznym. Jeżeli można to nic straconego i dołączą później gdy będą tego chciały.
Dziewczyny jestem, niestety moja ciążę przechodzę bardzo słabo. Mam takie migreny, że nawet nie patrzę w telefon. Gorszy czas. Nigdy też nie uczestniczyłam w takim forum i nie do końca znam zasad częstotliwości udzielania się :)

reklama
Do góry