reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Haha to my właśnie mieliśmy wybrane dla dziewczynki Maja, ale ostatnio za dużo ich więc myślimy nad innym 😋 ale kto wie co wybierzemy, jeszcze mamy sporo czasu na zmiany 😁
noo właśnie ostatnio widziałam artykuł, że w 2024 najczęściej wybierane imię dla dziewczynki🥹 Ale pocieszam się, że my rodzimy w 2025😆
Mi od zawsze marzyła się córeczka Maja więc nie dam rady zrezygnować 🙈

reklama
Dla dziewczynki mamy już wybrane, bo według nas idealnie pasuje do imienia starszej córeczki i nie ma innej opcji ;) ale jeżeli chłopak, to nie mam pojęcia... A kiedyś wydawało mi się, że jest więcej ładnych męskich imion niż kobiecych. Zmieniam zdanie 😅

Dziś mi się śniło, że byłam na prenatalnych i lekarz mi powiedziała, że to chłopiec, a ja w tym śnie płakałam jak głupia i nie wiem czy się cieszyłam czy było mi smutno 🙈

Ja jakoś jestem pewna, ze to chłopiec i wiem, że tak będzie ale marzę o córeczce.

Bardzo boje się w tej ciąży wybiegać w przyszłość ale mam przeczucie, że to chłopiec;) mamy już córeczkę i jeśli chodzi o jej imię to mąż mnie nieźle załatwił, od początku ciąży mówił że to Marysia do tego stopnia że cała rodzina zaczęła tak mówić i tak zostało:)

Wlasnie jestem po wizycie położnej. Zaleciła przed porodem badanie kręgosłupa bo mam 3 przepukliny i żeby nie było problemów z podaniem znieczulenia. Pogadałyśmy sobie od serca, więc mogę liczyć na pełne wsparcie jej, innych położnych lub psychologów gdybym potrzebowała bo w Angli bardzo zwracają uwagę na zdrowie psychiczne. Za 11 dni pierwszy skan i badanie na syndrom Downa i inne choroby. Myślę że dopiero wtedy trochę wyluzuje ale i tak już czuję się trochę lepiej

Z imieniem dla syna będziemy mieli niezłą przeprawę
My stwierdziliśmy że fajnie by to była dziewczynka i oczywiście już z góry wiedzialam że chciałam żeby nazywała się Lily/Liliana ( gdzie nigdy dotąd nie myślałam o takim imieniu, po prostu to jakoś poczułam) jednak partner nie jest przekonany 😅 więc podejrzewam że u nas też będzie ciężko

reklama
Do góry