reklama
o Boziu!Dla dziewczynki wybrałam Aniela, dla chłopca na chwilę obecną Franciszek ale to tak bez przekonania.
Moim ulubionym męskim imieniem jest Olgierd ale tak miałby na imię syn którego straciliśmy w 14 TC.
Moja kochana babcia tak miała na imię, ja mam na drugie Była wspaniałą osobą i zawsze jak słyszę to imię to robi mi się cieplutko na serduszku
Mama1raz
Fanka BB :)
Moja imienniczkaU nas dla dziewczynki Agatka, a dla chłopca Adaś tak wstępnie wybraliśmy
Tinulka
Moderator
To tak jak u mnie Aniela i nie ma dyskusji ale czuję że nie będzie Anielki. I tak jak pisałam na razie jest propozycja Franciszka ale to też tak nie do końca.Ja, chociaż ciężko mi wybiegać w przyszłość aż tak daleko , dla dziewczynki mam wybrane Inez i nikt nie ma nic do gadania dla chłopaka nie mam pojęcia
reklama
figusia
Aktywna w BB
Dla mnie to akurat jest trudne Zazdroszczę podejściaTrzymam kciuki. Będzie dobrze. Nie dla każdego krzywa cukrowa jest trudna. Ja swoje krzywe wspominam bardzo dobrze. Chwila relaksu z książką. A wypicie glukozy dla mnie było jak słodki napój a nie miałam smakowej tylko zwykła Daj znać jak było?
A badanie robię w szpitalu na NFZ i tu jest taka organizacja, że głowa mała... zgłosić się na 7.30, ale pobranie krwi jest o 8, zanim próbka wróci z laboratorium jest 9 i tak dopiero przed chwilą wypiłam pierwszą porcję Chwila relaksu ha ha