reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Dla dziewczynki wybrałam Aniela, dla chłopca na chwilę obecną Franciszek ale to tak bez przekonania.

Moim ulubionym męskim imieniem jest Olgierd ale tak miałby na imię syn którego straciliśmy w 14 TC.

reklama
Dla dziewczynki wybrałam Aniela, dla chłopca na chwilę obecną Franciszek ale to tak bez przekonania.

Moim ulubionym męskim imieniem jest Olgierd ale tak miałby na imię syn którego straciliśmy w 14 TC.
o Boziu!🤩
Moja kochana babcia tak miała na imię, ja mam na drugie🥰 Była wspaniałą osobą i zawsze jak słyszę to imię to robi mi się cieplutko na serduszku ♥️

U nas już też imię wybrane od kilku lat, dla córy, bo jakoś czuję, że nie może być inaczej ☺️ W pierwszej w sumie od początku czułam, że będzie syn i też mieliśmy tylko imię dla niego, sprawdziło się.

Ja, chociaż ciężko mi wybiegać w przyszłość aż tak daleko 🙈, dla dziewczynki mam wybrane Inez i nikt nie ma nic do gadania 😂 dla chłopaka nie mam pojęcia 🤪
To tak jak u mnie Aniela i nie ma dyskusji 😁 ale czuję że nie będzie Anielki. I tak jak pisałam na razie jest propozycja Franciszka ale to też tak nie do końca.

Z imieniem dla syna mamy takie problem, że u nas w najniższych rodzinach więcej chłopców, i imię które ewentualnie mi się podoba to większość już zajęta

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymam kciuki. Będzie dobrze. Nie dla każdego krzywa cukrowa jest trudna. Ja swoje krzywe wspominam bardzo dobrze. Chwila relaksu z książką. A wypicie glukozy dla mnie było jak słodki napój a nie miałam smakowej tylko zwykła 😂 Daj znać jak było?
Dla mnie to akurat jest trudne 😬 Zazdroszczę podejścia 😁
A badanie robię w szpitalu na NFZ i tu jest taka organizacja, że głowa mała... zgłosić się na 7.30, ale pobranie krwi jest o 8, zanim próbka wróci z laboratorium jest 9 i tak dopiero przed chwilą wypiłam pierwszą porcję 🙄 Chwila relaksu 😄 ha ha

Do góry