reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2025

Ja mam w domu parkę .. więc dla mnie najważniejsze jest, żeby dziecko było zdrowe.. no i oczywiście żebym dotrwała do kwietnia ☺️
A tak szczerze w głębi duszy chciałabym mieć drugiego syna .. ale intuicja podpowiada, że będzie dziewucha 👶 🤣. W razie co ciuchy mam różowe od siostry i dla chłopca po synku więc nie będzie problemu 🤣 . Mam nadzieję , że 3 października coś już będzie wiadomo .. Myśleliście już nad imionami ? Ja już mam kilka pomysłów 😝.
My w sumie za dużego wyboru w imionach nie mamy, jesteśmy wybredni. To co mieliśmy postanowione dłuuugo przed ciążą niestety już nam się odwidziało 😋 dla chłopca chyba tylko jesteśmy jednogłośni: Leon 😊 więc dobrze jakby był chłopiec 😋

reklama
My w sumie za dużego wyboru w imionach nie mamy, jesteśmy wybredni. To co mieliśmy postanowione dłuuugo przed ciążą niestety już nam się odwidziało 😋 dla chłopca chyba tylko jesteśmy jednogłośni: Leon 😊 więc dobrze jakby był chłopiec 😋
u nas tak samo, jak chłopczyk to Leon🙈
A dla dziewczynki już mam wybrane od daawna, Maja😁
Nie mam preferencji żadnych co do płci ale czuję jakoś, że będzie dziewczynka, ciekawe czy się sprawdzi 😅

Dzień dobry wszystkim 😊
Czekam na krzywą cukrową - trzymajcie kciuki, żebym nie 🤮
Trzymam kciuki. Będzie dobrze. Nie dla każdego krzywa cukrowa jest trudna. Ja swoje krzywe wspominam bardzo dobrze. Chwila relaksu z książką. A wypicie glukozy dla mnie było jak słodki napój a nie miałam smakowej tylko zwykła 😂 Daj znać jak było?

Dziewczyny choroba chyba dopadła i mnie :/ całą noc tak bolała mnie glowa ( zatoki) , nie umiałam spać .. masakra . Nie wiem co mam zrobić , tak mnie boli . Wczoraj spałam już o 21 .
Dla chłopczyka chce Leon lub Ignacy
Dziewczynka Łucja lub Klara 🫣

reklama
U nas też padła propozycja Leona ale mąż odrzucił.
Dziewczyny choroba chyba dopadła i mnie :/ całą noc tak bolała mnie glowa ( zatoki) , nie umiałam spać .. masakra . Nie wiem co mam zrobić , tak mnie boli . Wczoraj spałam już o 21 .
Dla chłopczyka chce Leon lub Ignacy
Dziewczynka Łucja lub Klara 🫣
Dużo zdrówka.
Ja tez zazdroszczę! Dzis mam zwykła wizytę z usg :)
Daj, znać po wizycie co tam słuchać u maluszka 😘

Do góry