Też mam wizytę w piątek! i zniosę chyba jajko do tego czasuNie martw się na zapas. Wiem jak bardzo ta niewiedza potrafi wykończyć człowieka.
Założyłaś konto na my pregnancy notes?
Brak objawów w wielu przypadkach jest zupełnie normalny. Szczerze zazdroszczę każdej która przechodzi ciążę bezobjawowo.
Dopóki nie dzieje się nic złego staraj się nie denerwować. Stres to ostatnie czego maluch teraz potrzebuje.
@Adziorek$ @Kami.La
Gratulacje. Witamy na pokładzie
Dziewczyny to ciągnięcie to i do samego końca ciąży może być.
Wszystko w środku rośnie i o ile dzidziuś może być jeszcze mały to sama macica w 10 tygodniu ma jakieś 10-15cm. Później będzie jeszcze gorzej
@Tinulka @KolorowaCzerń wspaniałe wieści dziewczyny. Sama się nie mogę doczekać swojej piątkowej wizyty
A najchętniej to chciałabym już być w bezpiecznym momencie tuż przed rozwiązaniem bo strach to chyba do samego końca będzie mi towarzyszył.
Miłego wieczoru dziewczyny
reklama
Mamakingi15
Fanka BB :)
Hej .. jak byłam z synem w ciąży to razem z siostra przeżywaliśmy też wspaniały okres ciąży .. ja miałam termin na 9 sierpnia , a siostra na 13 sierpnia .. generalnie siostra urodziła 2 tyg przed terminem , a ja tydzień po terminieU mnie podobna sytuacja, tyle że w ciąży jest siostra i najlepsze jest to że mamy bardzo przybliżony termin porodu
Mamakingi15
Nadrabiam i czytam Was trochę mniej czasu mam .. dzieci chore i mnie znowu coś rozkłada boje się cokolwiek brać z leków . Ale wczoraj byłam zmuszona wziąć paracetamol ... Goraczka 38.5 . Bronie się domowymi sposobami .. ale dziś idę z synem do lekarza więc może pani doktor mi coś doradzi
KolorowaCzerń
Moderator
Coronita
jestem za!Dziewczyny a co z naszą grupą prywatną? Zakładamy?
Tinulka
Moderator
Napisze wieczorem do Administratorki z prośbą o utworzeniu wątku prywatnego.
Moderatorzy:
@MissKocurek
@Tinulka
Może jeszcze jedna chętna?
Moderatorzy:
@MissKocurek
@Tinulka
Coronita
dla mnie to trochę jak zgłosić się do trójki klasowej więc odpadam.Napisze wieczorem do Administratorki z prośbą o utworzeniu wątku prywatnego.
Moderatorzy:
@MissKocurek
@Tinulka
KolorowaCzerń
Moderator
Jestem za. Jak potrzebujecie trzeciej to mogę być ale to będzie mój pierwszy raz
reklama
figusia
Aktywna w BB
O, ja tak miałam 4 lata temu ze szwagierką - ona miała rodzić miesiąc po mnie, ale urodziła wcześniaka dokładnie w dacie mojego porodu, za to ja 5 dni później I ten wcześniak bardzo szybko przerósł moją córcięHej .. jak byłam z synem w ciąży to razem z siostra przeżywaliśmy też wspaniały okres ciąży .. ja miałam termin na 9 sierpnia , a siostra na 13 sierpnia .. generalnie siostra urodziła 2 tyg przed terminem , a ja tydzień po terminie