No to widzisz, a mnie przestał i też panikujęJak byłaś parę dni temu na USG to na pewno jest wszystko dobrze !
Ja byłam we wtorek i też było wszystko okej , ale jakoś od środy ciągnie mnie ten brzuch .
reklama
Mama1raz
Fanka BB :)
WariatkiNo to widzisz, a mnie przestał i też panikuję
mammania
Mnie też ciągnie brzuch, prawie nieustannie ostatnio i aż się martwię, bo przy pierwszej ciąży tak nie było. Ale też mam wrażenie, że wszystko przy tej drugiej wydaje się trudniejsze. Nudności i spadki energii odcinają mnie momentalnie, drętwieją mi ręce, najpierwej gorąco, potem zlewa mnie zimny pot, muszę się od razu położyć żeby nie polecieć, mam też ciągłe ssanie, nie chce wiedzieć z jaką wagą skończę. Mąż kochany na szczęście robi wszystko co umie, żebym mogła poleżeć trochę. Lepiej poczuję się pewnie po kolejnym USG, też mam wtedy co wszyscy
U nas wszędzie dookoła podtopienia i powodzie, weekend taki cały w stanie gotowości, ale na szczęście u nas bezpiecznie na razie, zobaczymy co jutro przyniesie.
U nas wszędzie dookoła podtopienia i powodzie, weekend taki cały w stanie gotowości, ale na szczęście u nas bezpiecznie na razie, zobaczymy co jutro przyniesie.
Mama1raz
Musimy wytrzymać ten tydzień moja ginekolog powiedziała , że to jest normalne więc tego się staram trzymać . Nie mam plamien . To nie jest ból tylko raczej dyskomfort. Mam wrażenie , że brzuch mi urósł …. Tak konkretnie . Więc może to faktycznie normalne może już jest ucisk na jelita , albo na coś innego i temu tak to czuję .Mnie też ciągnie brzuch, prawie nieustannie ostatnio i aż się martwię, bo przy pierwszej ciąży tak nie było. Ale też mam wrażenie, że wszystko przy tej drugiej wydaje się trudniejsze. Nudności i spadki energii odcinają mnie momentalnie, drętwieją mi ręce, najpierwej gorąco, potem zlewa mnie zimny pot, muszę się od razu położyć żeby nie polecieć, mam też ciągłe ssanie, nie chce wiedzieć z jaką wagą skończę. Mąż kochany na szczęście robi wszystko co umie, żebym mogła poleżeć trochę. Lepiej poczuję się pewnie po kolejnym USG, też mam wtedy co wszyscy
Tinulka
Moderator
U nas w nocy mocno padało ale ja spałam jak zabita. Mnie w nocy jest w stanie obudzić tylko płacz dzieci.No to tak jak u mnie , a było już dobrze
Dziewczyny jak u Was ? U mnie w nocy tak lało , że spać nie umiałam a teraz słoneczko .
My mieszkamy dalego od dużych rzek więc u nas bezpiecznie.Mnie też ciągnie brzuch, prawie nieustannie ostatnio i aż się martwię, bo przy pierwszej ciąży tak nie było. Ale też mam wrażenie, że wszystko przy tej drugiej wydaje się trudniejsze. Nudności i spadki energii odcinają mnie momentalnie, drętwieją mi ręce, najpierwej gorąco, potem zlewa mnie zimny pot, muszę się od razu położyć żeby nie polecieć, mam też ciągłe ssanie, nie chce wiedzieć z jaką wagą skończę. Mąż kochany na szczęście robi wszystko co umie, żebym mogła poleżeć trochę. Lepiej poczuję się pewnie po kolejnym USG, też mam wtedy co wszyscy
Mi też ręce drętwieją i ciągle mnie mdli. To moja najbardziej męcząca ciąża. Ale ja w dzień neo mam jak odłączać bo syn to żywe srebro.
Tinulka
Moderator
@Adziorek$ witaj na pokładzie
obydowakacji
z tym ssaniem to i ja tak mam, co zjem, mija 15 minut i znowu bym coś wciągnęłaMnie też ciągnie brzuch, prawie nieustannie ostatnio i aż się martwię, bo przy pierwszej ciąży tak nie było. Ale też mam wrażenie, że wszystko przy tej drugiej wydaje się trudniejsze. Nudności i spadki energii odcinają mnie momentalnie, drętwieją mi ręce, najpierwej gorąco, potem zlewa mnie zimny pot, muszę się od razu położyć żeby nie polecieć, mam też ciągłe ssanie, nie chce wiedzieć z jaką wagą skończę. Mąż kochany na szczęście robi wszystko co umie, żebym mogła poleżeć trochę. Lepiej poczuję się pewnie po kolejnym USG, też mam wtedy co wszyscy
KolorowaCzerń
Moderator
Moja wizyta o 17.30 jutro i też już mam stresik. Ale u mnie zawsze wizyty to stres. Nie umiem tego pokonacJutro o 16:15 mam wizytę u swojej gin neo wiedzieć czemu zaczęłam się stresować
reklama
Martii89
Trzymam kciuki dziewczyny za Wasze jutrzejsze wizyty też mam zawsze stres, mija dopiero jak widzę na USG że jest wszystko dobrze....a do moje wizyty jeszcze tyle czasu w tygodniu idę zrobić te wszystkie badania krwi i moczu żeby w miarę świeże wyniki były przed wizytą