Teraz zauważyłam plik z wynikami, a możesz rozwinąć te czytaj więcej przy normach? Miałam 239 i to był już reaktywny. W ten piątek robiłam awidność cmv igg. Wynik będę miała pewnie poniedziałek lub wtorek. Prawdopodobnie dostaniesz takie samo skierowanie. Ten wirus zazwyczaj przechodzi się w dzieciństwie. Na pewno wszystko będzie w porządku
Właśnie przy igg reaktywnym podobno jest tak, że chorobę się już przechodziło, a przy reaktywnym igm że obecnie się choruje. Wiem, że ta choroba przebyta raz często jest uśpiona i może się odezwać znowu… tylko że ja właśnie to igm mam niejednoznaczne i to mnie martwi… podobno najgorzej pierwszy raz w ciąży zachorować, jak choroba się obudzi nie jest już tak groźna, ale nie jestem pewna właśnie. W piątek mam wizytęTeraz zauważyłam plik z wynikami, a możesz rozwinąć te czytaj więcej przy normach? Miałam 239 i to był już reaktywny. W ten piątek robiłam awidność cmv igg. Wynik będę miała pewnie poniedziałek lub wtorek. Prawdopodobnie dostaniesz takie samo skierowanie. Ten wirus zazwyczaj przechodzi się w dzieciństwie. Na pewno wszystko będzie w porządku