reklama
Mama1raz
Fanka BB :)
Uwielbiam ten stan po wizycie , człowiek taki spokojny … a później czym bliżej następnej wizyty to zaczyna się stresikHej ja jak na skrzydłach po wczorajszej wizycie latam dziś, sprzątam, nawet mnie jeszcze jakoś nie zemdliło bardzo, ale też za waszą radą żułam już o 5:30 skórkę z bułki w łóżku
mammania
Przy dobrych wiatrach niektórzy dowiadują się już w 12 tyg. U mnie dzidziuś tak się układał za każdym razem, że dowiedziałam się dopiero w 20 na połówkowymA ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
Klaudzia
U mnie za dwa tygodnie prenatalne, może już się dowiemy! Marzy mi się parka, ale w mojej rodzinie i męża jednak wygrywają kobiety, ale jestem dobrej myśliPrzy dobrych wiatrach niektórzy dowiadują się już w 12 tyg. U mnie dzidziuś tak się układał za każdym razem, że dowiedziałam się dopiero w 20 na połówkowym
Tinulka
Moderator
Ja dowiadywałam się na USG połówkowym.A ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
Mam wśród znajomych wiele przypadków, że w 12 TC lekarz obstawiał córkę a na połówkowych już był syn.
Mamakingi15
W poprzedniej ciąży jak byłam w ok 12 tyg to lekarz powiedział że na 80% chłopakA ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
Na prenatalnych w 13 tyg było już 90% no i się sprawdziło
Mamakingi15
My 3 października mamy prenatalneU mnie za dwa tygodnie prenatalne, może już się dowiemy! Marzy mi się parka, ale w mojej rodzinie i męża jednak wygrywają kobiety, ale jestem dobrej myśli
obydowakacji
ja też biorę PueriaRównież te biorę .. teraz i z synem też brałam .. po 12 tyg przeszłam na pueria Duo . A od położnej dostałam po 12 tyg femibion 2 . Ale zastanawiam się czy brać ..czy zostać przy puerii.
Mloda_mama_24
Hej, ten 1 trymestr mnie wykończy. Codziennie źle samopoczucie, brak siły i ciągle mdlosci. Odliczam tylko do drugiego trymestru i mam nadzieję, że wszystkie objawy przejdą..
reklama
Karla88
zalezyA ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
Na pierwszych prenatalnych jak dziecko się ułoży to w 80% lekarz potwierdzi płeć ale jak się obróci to może się pokazać dopiero w 20