reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2025

Dzień dobry Dziewczyny ☺️ u nas wizyta już jutro 🥰. Mdłości zaczęły dokuczać wieczorami , ból kręgosłupa jest tragiczny .. i pojawiły się też bóle podbrzusza. Nie wiem już jak spać 😵 .

reklama
A w którym tygodniu jesteś ? To też moja pierwsza ciąża i czuję dokładnie to co Ty 😅 Tylko że z partnerem nie dogadujemy się ostatnio najlepiej więc czuję się w tym wszystkim strasznie samotna
7+4 , mój partner jest cały czas na wyjazdach , ostatnio wrócił po dwóch tygodniach , więc można powiedzieć , że też czuję się samotna 🤷🏽‍♀️ co się dzieje u Was ? Jak dobrze wiedzieć , że nie świruje 😬 my się staraliśmy 2 lata , skończyło się na in vitro .

7+4 , mój partner jest cały czas na wyjazdach , ostatnio wrócił po dwóch tygodniach , więc można powiedzieć , że też czuję się samotna 🤷🏽‍♀️ co się dzieje u Was ? Jak dobrze wiedzieć , że nie świruje 😬 my się staraliśmy 2 lata , skończyło się na in vitro .
Na jego wyjeździe do Norwegii dowiedziałam się że jestem w ciąży i jak mu powiedziałam to się niby cieszył ( nie planowaliśmy dziecka na razie), później zaczął mnie coraz bardziej olewać przez co ja mu jeszcze bardziej trułam głowę a teraz po tym jak wrócił prawie wgl ze soba nie rozmawiamy. Dodam że ma już 2 dzieci z poprzedniego związku

Też jestem dzisiaj 7+4 :) tylko moja druga ciąża :) Chciałabym być już w 12 tygodniu :D

Na jego wyjeździe do Norwegii dowiedziałam się że jestem w ciąży i jak mu powiedziałam to się niby cieszył ( nie planowaliśmy dziecka na razie), później zaczął mnie coraz bardziej olewać przez co ja mu jeszcze bardziej trułam głowę a teraz po tym jak wrócił prawie wgl ze soba nie rozmawiamy. Dodam że ma już 2 dzieci z poprzedniego związku
Mój to w ogóle na początku nie chciał słyszeć o dziecku , ale tam długo wierciłam dziurę w brzuchu , że się udało 🤷🏽‍♀️ bałam się , że przez to właśnie też zacznie olewać temat ciąży , ale jest okej .

reklama
Dziewczyny a jak z tematem ćwiczeń u Was ? Któraś chodzi na siłownię , rower , basen ? Ja się zastanawiam co wybrać . Kiedyś miałam często zapalenie pęcherza i trochę się boję basenu :/

Do góry