Mloda_mama_24
Fanka BB :)
U mnie również zanik objawów, ale nie ma co panikować, tak się zdarzaZanik objawów ciąży więc panikuje. Wizyta dopiero 29.08 ale mam nadzieję że usłyszę serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie również zanik objawów, ale nie ma co panikować, tak się zdarzaZanik objawów ciąży więc panikuje. Wizyta dopiero 29.08 ale mam nadzieję że usłyszę serduszko
Dziewczyny, jestem po wizycie. Jestem zszokowana, a zarazem przestraszona. Dodam że to moja pierwsza ciąża - ciąża bliźniacza dwujajoweDaj znać kochana po wizycie ! będzie dobrze
gratulacjeDziewczyny, jestem po wizycie. Jestem zszokowana, a zarazem przestraszona. Dodam że to moja pierwsza ciąża - ciąża bliźniacza dwujajowe
wow to chyba podwójne gratulacjeDziewczyny, jestem po wizycie. Jestem zszokowana, a zarazem przestraszona. Dodam że to moja pierwsza ciąża - ciąża bliźniacza dwujajowe
No to nieźle podwójne szczęście ! GratulacjeDziewczyny, jestem po wizycie. Jestem zszokowana, a zarazem przestraszona. Dodam że to moja pierwsza ciąża - ciąża bliźniacza dwujajowe
Gratulacje dużo zdrówka dla WasDziewczyny, jestem po wizycie. Jestem zszokowana, a zarazem przestraszona. Dodam że to moja pierwsza ciąża - ciąża bliźniacza dwujajowe
Gratulacje. Wszystko będzie dobrze i sobie świetnie poradzicieDziewczyny, jestem po wizycie. Jestem zszokowana, a zarazem przestraszona. Dodam że to moja pierwsza ciąża - ciąża bliźniacza dwujajowe
Zapraszamy rozgość siena dobreCześć, czy mogę jeszcze dołączyć? Dzisiejsza beta (12 dni po inseminacji) wyszła 125. Wizytę mam umówiona na 3.09.
Moja historia to 4 inseminacje. Z pierwszej mam 20 miesięczna córkę, druga ciążę poroniłam w 10 tyg a w trzeciej wyłapałam ciążę biochemiczna. Teraz czwarta, mam nadzieję, że już udana do końca
Ps. U mnie ciąża geriatryczna bo mam 40 lat
GratulujęDziewczyny, jestem po wizycie. Jestem zszokowana, a zarazem przestraszona. Dodam że to moja pierwsza ciąża - ciąża bliźniacza dwujajowe
Która to Twoja ciąża?Zapraszamy rozgość siena dobre
Gratuluję
W pierwszej ciąży marzyłam o bliźniętach, a dziś podczas USG mówię do Pani doktor oby to nie były bliźnięta