reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
Cześć, czy mogę jeszcze dołączyć? Dzisiejsza beta (12 dni po inseminacji) wyszła 125. Wizytę mam umówiona na 3.09.

Moja historia to 4 inseminacje. Z pierwszej mam 20 miesięczna córkę, druga ciążę poroniłam w 10 tyg a w trzeciej wyłapałam ciążę biochemiczna. Teraz czwarta, mam nadzieję, że już udana do końca 🤞

Ps. U mnie ciąża geriatryczna bo mam 40 lat 😅😉
Zapraszamy rozgość siena dobre 😊
Dziewczyny, jestem po wizycie. Jestem zszokowana, a zarazem przestraszona. Dodam że to moja pierwsza ciąża - ciąża bliźniacza dwujajowe
Gratuluję 😘 😘 😘
W pierwszej ciąży marzyłam o bliźniętach, a dziś podczas USG mówię do Pani doktor oby to nie były bliźnięta 😁

reklama
Zapraszamy rozgość siena dobre 😊

Gratuluję 😘 😘 😘
W pierwszej ciąży marzyłam o bliźniętach, a dziś podczas USG mówię do Pani doktor oby to nie były bliźnięta 😁
Która to Twoja ciąża?
Chyba nie dociera do mnie ta informacja dzisiejsza. Szłam z myślą, że lekarz powie mi, że maluszek rośnie zdrowo, a on pyta czy mąż jest ze mną i może go zawołamy… Informację o bliźniakach przekazał nam w tym samym momencie - przerażenie w naszych oczach było niezłe

Do góry