reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Dzień dobry Dziewczyny ☺️ u nas wizyta już jutro 🥰. Mdłości zaczęły dokuczać wieczorami , ból kręgosłupa jest tragiczny .. i pojawiły się też bóle podbrzusza. Nie wiem już jak spać 😵 .

reklama
A w którym tygodniu jesteś ? To też moja pierwsza ciąża i czuję dokładnie to co Ty 😅 Tylko że z partnerem nie dogadujemy się ostatnio najlepiej więc czuję się w tym wszystkim strasznie samotna
7+4 , mój partner jest cały czas na wyjazdach , ostatnio wrócił po dwóch tygodniach , więc można powiedzieć , że też czuję się samotna 🤷🏽‍♀️ co się dzieje u Was ? Jak dobrze wiedzieć , że nie świruje 😬 my się staraliśmy 2 lata , skończyło się na in vitro .

7+4 , mój partner jest cały czas na wyjazdach , ostatnio wrócił po dwóch tygodniach , więc można powiedzieć , że też czuję się samotna 🤷🏽‍♀️ co się dzieje u Was ? Jak dobrze wiedzieć , że nie świruje 😬 my się staraliśmy 2 lata , skończyło się na in vitro .
Na jego wyjeździe do Norwegii dowiedziałam się że jestem w ciąży i jak mu powiedziałam to się niby cieszył ( nie planowaliśmy dziecka na razie), później zaczął mnie coraz bardziej olewać przez co ja mu jeszcze bardziej trułam głowę a teraz po tym jak wrócił prawie wgl ze soba nie rozmawiamy. Dodam że ma już 2 dzieci z poprzedniego związku

Też jestem dzisiaj 7+4 :) tylko moja druga ciąża :) Chciałabym być już w 12 tygodniu :D

Na jego wyjeździe do Norwegii dowiedziałam się że jestem w ciąży i jak mu powiedziałam to się niby cieszył ( nie planowaliśmy dziecka na razie), później zaczął mnie coraz bardziej olewać przez co ja mu jeszcze bardziej trułam głowę a teraz po tym jak wrócił prawie wgl ze soba nie rozmawiamy. Dodam że ma już 2 dzieci z poprzedniego związku
Mój to w ogóle na początku nie chciał słyszeć o dziecku , ale tam długo wierciłam dziurę w brzuchu , że się udało 🤷🏽‍♀️ bałam się , że przez to właśnie też zacznie olewać temat ciąży , ale jest okej .

reklama
Dziewczyny a jak z tematem ćwiczeń u Was ? Któraś chodzi na siłownię , rower , basen ? Ja się zastanawiam co wybrać . Kiedyś miałam często zapalenie pęcherza i trochę się boję basenu :/

Do góry