Mamakingi15
Fanka BB :)
Dzień dobry Dziewczyny u nas wizyta już jutro . Mdłości zaczęły dokuczać wieczorami , ból kręgosłupa jest tragiczny .. i pojawiły się też bóle podbrzusza. Nie wiem już jak spać .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7+4 , mój partner jest cały czas na wyjazdach , ostatnio wrócił po dwóch tygodniach , więc można powiedzieć , że też czuję się samotna co się dzieje u Was ? Jak dobrze wiedzieć , że nie świruje my się staraliśmy 2 lata , skończyło się na in vitro .A w którym tygodniu jesteś ? To też moja pierwsza ciąża i czuję dokładnie to co Ty Tylko że z partnerem nie dogadujemy się ostatnio najlepiej więc czuję się w tym wszystkim strasznie samotna
Daj znać od razu bo po wizycie !Dzień dobry Dziewczyny u nas wizyta już jutro . Mdłości zaczęły dokuczać wieczorami , ból kręgosłupa jest tragiczny .. i pojawiły się też bóle podbrzusza. Nie wiem już jak spać .
Oczywiście mam na 10.40 . Mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze .Daj znać od razu bo po wizycie !
Na jego wyjeździe do Norwegii dowiedziałam się że jestem w ciąży i jak mu powiedziałam to się niby cieszył ( nie planowaliśmy dziecka na razie), później zaczął mnie coraz bardziej olewać przez co ja mu jeszcze bardziej trułam głowę a teraz po tym jak wrócił prawie wgl ze soba nie rozmawiamy. Dodam że ma już 2 dzieci z poprzedniego związku7+4 , mój partner jest cały czas na wyjazdach , ostatnio wrócił po dwóch tygodniach , więc można powiedzieć , że też czuję się samotna co się dzieje u Was ? Jak dobrze wiedzieć , że nie świruje my się staraliśmy 2 lata , skończyło się na in vitro .
Też jestem dzisiaj 7+4 tylko moja druga ciąża Chciałabym być już w 12 tygodniu7+4 , mój partner jest cały czas na wyjazdach , ostatnio wrócił po dwóch tygodniach , więc można powiedzieć , że też czuję się samotna co się dzieje u Was ? Jak dobrze wiedzieć , że nie świruje my się staraliśmy 2 lata , skończyło się na in vitro .
Hej, wizyta dziś, nie wiem czemu ale strasznie panikuje… Z objawów to tkliwe piersi, ból żołądka ze zgaga. Ogólnie po całym tygodniu w pracy w każdy piątek zaczynam bardzo źle się czuć, nie funkcjonuje praktycznie i tak do niedzieli…Hej, jak tam się czujecie? Kiedy wizyty zaczynacie?
Mój to w ogóle na początku nie chciał słyszeć o dziecku , ale tam długo wierciłam dziurę w brzuchu , że się udało bałam się , że przez to właśnie też zacznie olewać temat ciąży , ale jest okej .Na jego wyjeździe do Norwegii dowiedziałam się że jestem w ciąży i jak mu powiedziałam to się niby cieszył ( nie planowaliśmy dziecka na razie), później zaczął mnie coraz bardziej olewać przez co ja mu jeszcze bardziej trułam głowę a teraz po tym jak wrócił prawie wgl ze soba nie rozmawiamy. Dodam że ma już 2 dzieci z poprzedniego związku