reklama
Hej! U mnie termin jak na razie według aplikacji na ok. 19 kwietnia
Pierwszy raz jestem w ciąży, staraliśmy się pół roku. Jeszcze miesiąc temu zakładałam wątek jakie można zrobić testy na płodność a tu nagle się udało
Na razie nie czuję nic nowego, tylko lekkie mdłości i obrzmiałe piersi jak przy PMS, więc ciężko mi uwierzyć. Robiłam testy 3 dni z rzędu i jak byk dwie kreski!!!
Pierwszy raz jestem w ciąży, staraliśmy się pół roku. Jeszcze miesiąc temu zakładałam wątek jakie można zrobić testy na płodność a tu nagle się udało
Na razie nie czuję nic nowego, tylko lekkie mdłości i obrzmiałe piersi jak przy PMS, więc ciężko mi uwierzyć. Robiłam testy 3 dni z rzędu i jak byk dwie kreski!!!
kolor nadzieji
Fanka BB :)
najpierw muszę iść do rodzinnego po skierowanie i dopiero będę się umawiać do poradniogromna większość tych torbieli jest niegroźna, na pewno ci powiedzą że wszystko ok i się niepotrzebnie teraz stresujesz umówiłaś się już czy dopiero w poniedziałek?
KolorowaCzerń
Moderator
Mam nadzieję że skończy się tylko na strachunajpierw muszę iść do rodzinnego po skierowanie i dopiero będę się umawiać do poradni
KolorowaCzerń
Moderator
Witaj. Rozgosc się. I niech to będzie nudna ciążaHej! U mnie termin jak na razie według aplikacji na ok. 19 kwietnia
KolorowaCzerń
Moderator
Bardzo mi przykroDziewczyny, ja się niestety z Wami żegnam, to była ciąża biochemiczna - dzisiaj przyszło krwawienie a test jest już negatywny
Palusia1210
Dziewczyny czy przed 1 wizyta trzeba zrobić badania krwi? Bo myślę czy teraz na nie nie iść i przy okazji nie sprawdzić bety. Ale nie chcę się dwa razy kuć jeśli na wizycie lekarz da mi skierowanie na badania.
Palusia1210
A mam też lekką niedoczynności i biorę LETROX ostatnie wyniki robiłam w maju i było wszystko w porządku, TSH miałam wtedy 1.9
Banialuka
lekarz da ci pewnie swoje skierowanie + ja w ciąży miałam tag 2,4 a po 1,09 także jakiekolwiek badania przed ciążą mogą nie mieć znaczenia. zrobi wywiad i na tej podstawie powie jakie badania zrobicA mam też lekką niedoczynności i biorę LETROX ostatnie wyniki robiłam w maju i było wszystko w porządku, TSH miałam wtedy 1.9
reklama
Banialuka
tsh*lekarz da ci pewnie swoje skierowanie + ja w ciąży miałam tag 2,4 a po 1,09 także jakiekolwiek badania przed ciążą mogą nie mieć znaczenia. zrobi wywiad i na tej podstawie powie jakie badania zrobic