reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
eee to chyba od chłopa zależy. Mojemu życie również się wywróciło do góry nogami bo zaangażował się mocno w wychowanie. Oboje zmieniliśmy się po porodzie córki. Tylko no... ciąży nie przechodzi a raczej jej skutki uboczne, wyładowania pod wpływem hormonów czy też latanie po zachcianki 😁
właśnie chodzi mi o to że to my na l4 idziemy, rezygnujemy z pracy, nasze ciało się zmienia
Wiadomo w wychowanie idziemy razem
Mój mąż wogole wychowuje ze mną moje dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa więc dla mnie szacun bo traktuje jak swoje

Ja już po wizycie wszystko ok dzidziuś wygląda jak przerośnięta fasola ma 1,93cm
Idealnie odpowiada 8 tyg
Dostałam skierowanie na prenatalne w 12 tyg
Też chodzę prywatnie i dostałam na NFZ skierowanie

Załączniki

• IMG_7799.jpeg
    IMG_7799.jpeg
    68,6 KB · Wyświetleń: 52
właśnie chodzi mi o to że to my na l4 idziemy, rezygnujemy z pracy, nasze ciało się zmienia
Wiadomo w wychowanie idziemy razem
Mój mąż wogole wychowuje ze mną moje dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa więc dla mnie szacun bo traktuje jak swoje
masz rację, najbardziej denerwuje mnie fakt tego zawieszenia w pracy. Wszystko niby cacy cacy, jak wszyscy dostają podwyzke to ty też bo to gwarantuje kodeks pracy, ale już starać się o wyższe stanowisko nie masz jak....

U mnie po wizycie nadal nic nie widać. A beta 1000 więc powinno.
Lekarka powiedziała że patrząc na całokształt to jej zdaniem to wczesna ciąża w macicy ktora ulegnie zaraz poronieniu. I ze dostane niedługo krwawienia i żebym nie jechała z nim do szpitala tylko po skończeniu zrobila beta i usg. A jak nie dostane krwawienia to beta i usg w piątek.
Ale jestem zapisana też na usg jutro na lepszym sprzęcie więc pójdę, beta powinna wynosic około 1300

reklama
Dziewczyny a czy już smarujecie newralgiczne miejsca by walczyć z rozstępami? Jeśli tak to czym? Ja dla 10- ciolatki dojrzewającej kupiłam olejek arganowy. Czy i ja mogłabym takiego używać w profilaktyce?

Do góry