reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
eee to chyba od chłopa zależy. Mojemu życie również się wywróciło do góry nogami bo zaangażował się mocno w wychowanie. Oboje zmieniliśmy się po porodzie córki. Tylko no... ciąży nie przechodzi a raczej jej skutki uboczne, wyładowania pod wpływem hormonów czy też latanie po zachcianki 😁
właśnie chodzi mi o to że to my na l4 idziemy, rezygnujemy z pracy, nasze ciało się zmienia
Wiadomo w wychowanie idziemy razem
Mój mąż wogole wychowuje ze mną moje dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa więc dla mnie szacun bo traktuje jak swoje

Ja już po wizycie wszystko ok dzidziuś wygląda jak przerośnięta fasola ma 1,93cm
Idealnie odpowiada 8 tyg
Dostałam skierowanie na prenatalne w 12 tyg
Też chodzę prywatnie i dostałam na NFZ skierowanie

Załączniki

• IMG_7799.jpeg
    IMG_7799.jpeg
    68,6 KB · Wyświetleń: 58
właśnie chodzi mi o to że to my na l4 idziemy, rezygnujemy z pracy, nasze ciało się zmienia
Wiadomo w wychowanie idziemy razem
Mój mąż wogole wychowuje ze mną moje dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa więc dla mnie szacun bo traktuje jak swoje
masz rację, najbardziej denerwuje mnie fakt tego zawieszenia w pracy. Wszystko niby cacy cacy, jak wszyscy dostają podwyzke to ty też bo to gwarantuje kodeks pracy, ale już starać się o wyższe stanowisko nie masz jak....

U mnie po wizycie nadal nic nie widać. A beta 1000 więc powinno.
Lekarka powiedziała że patrząc na całokształt to jej zdaniem to wczesna ciąża w macicy ktora ulegnie zaraz poronieniu. I ze dostane niedługo krwawienia i żebym nie jechała z nim do szpitala tylko po skończeniu zrobila beta i usg. A jak nie dostane krwawienia to beta i usg w piątek.
Ale jestem zapisana też na usg jutro na lepszym sprzęcie więc pójdę, beta powinna wynosic około 1300

reklama
Dziewczyny a czy już smarujecie newralgiczne miejsca by walczyć z rozstępami? Jeśli tak to czym? Ja dla 10- ciolatki dojrzewającej kupiłam olejek arganowy. Czy i ja mogłabym takiego używać w profilaktyce?

Do góry