Mama1raz
Fanka BB :)
Może przeczucieto już wiadomo tak wcześnie że będzie córeczka ?
Właśnie ! Macie przeczucie co będzie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może przeczucieto już wiadomo tak wcześnie że będzie córeczka ?
Ja czuję, że znów będzie chłopak wstępnie imię też już wybrane.Może przeczucie
Jak już dwójka za jednym razem to strasznie chciałabym parkę, ale nie wiem czemu po głowie chodzą mi chłopaki, jeszcze mój na ostatnią wizytę ubrał koszulkę Realu Madryt, żeby nasilić emocjeMoże przeczucie
Wiadomo, bo miałam badany genetycznie zarodek przed transferem. Więc wiemy od początku jaka płećto już wiadomo tak wcześnie że będzie córeczka ?
rozumiem gratulacjeWiadomo, bo miałam badany genetycznie zarodek przed transferem. Więc wiemy od początku jaka płeć
A skierowanie musi być z palcówki z NFZ? Bo chodzę prywatnie do ginekologa i pewnie od niego skierowanie nie będzie honorowane?Dziewczyny pamiętajcie że teraźniejszości USG prenatalne I i II trymestru należy się każdej kobiecie w ciąży na NFZ
Ja mam przeczucie, że będzie dziewczynka, ale może dlatego, że bardzo chce córeczkęMoże przeczucie
Ja dostałam skierowanie na badania od ginekologa prywatnie. Powiedział mi gdzie mam zadzwonić i gdzie odbywają się badania na nfzA skierowanie musi być z palcówki z NFZ? Bo chodzę prywatnie do ginekologa i pewnie od niego skierowanie nie będzie honorowane?