reklama
Ja aktualnie jestem sama. Generalnie mój mąż pracuje stacjonarnie ale raz na naprawę X lat musi jechać na szkolenie i właśnie padło na teraz.. Co prawda nie 3 miesiące a 1.5 i już ponad tydzień za nami, wyjeżdzał akurat w dniu kiedy test wyszedł pozytywny Tyle emocji było w tym dniu i jego wyjazd, że masakra..Tak z innej beczki … mój narzeczony wczoraj mi oznajmił , że wyjeżdża na 3 msc w delegację :/ Od wczoraj chodze i płacze po kątach , pewnie to hormony . Mam tu jakaś przyszła mamusie w podobnej sytuacji ?
Także tulę mocno! Mam nadzieję, że szybciutko przeleci
Mama1raz
Fanka BB :)
Też mam taką nadzieję ! Więcej nie ma go w domu gdzieś tam jestem do tego przyzwyczajona… ale jakoś teraz mi ciężko . W zeszłym roku nie było go przez pół roku i dałam radę . To tylko niecałe 3 msc , ale będzie bardzo daleko , kontakt będzie utrudniony .Ja aktualnie jestem sama. Generalnie mój mąż pracuje stacjonarnie ale raz na naprawę X lat musi jechać na szkolenie i właśnie padło na teraz.. Co prawda nie 3 miesiące a 1.5 i już ponad tydzień za nami, wyjeżdzał akurat w dniu kiedy test wyszedł pozytywny Tyle emocji było w tym dniu i jego wyjazd, że masakra..
Także tulę mocno! Mam nadzieję, że szybciutko przeleci
rozumiem.. u nas to pierwsza taka rozłąka szczerze mówiąc, więc to moja nowa rzeczywistość być sama na codzień Widzę po moim mężu, że on też to strasznie przeżywa, że nie może być ze mną. No ale nic nie zrobimy, trzeba przetrwać.Też mam taką nadzieję ! Więcej nie ma go w domu gdzieś tam jestem do tego przyzwyczajona… ale jakoś teraz mi ciężko . W zeszłym roku nie było go przez pół roku i dałam radę . To tylko niecałe 3 msc , ale będzie bardzo daleko , kontakt będzie utrudniony .
No pewnie, że Ci ciężko i nic dziwnego, dużo myśli, stresu z którym jesteś sama
Ale będzie dobrze! Raz dwa i będzie z powrotem
Sosna108
Lepiej jak wyjechali teraz niż tuż po porodzie
Ja się załamałam trochę, zrobiłam dziś betę i zamiast spadać to ona rośnie
Wzrost o 50% czyli i tak za mały.
Jedyne co to progesteron mi drastycznie spadł z 35 na 16 .
Mam nadzieję że to Biochem a nie pozamaciczna
Mama1raz
Tez to sobie tłumaczę ! Pewnie i tak będzie wyjeżdżał jak będzie bejbik … ale mam nadzieję , że troszkę mniej . 50% to chyba nie jest tak źle ? Ja się na tym kompletnie nie znam ale jak ciąży nie widać , a beta rośnie ? To ja nie rozumiem o co to chodziLepiej jak wyjechali teraz niż tuż po porodzie
Sosna108
O to że może być pozamaciczna, wtedy beta jest niska i słabo rośnie i jej właśnie nie widać, najgorszy scenariusz zagrożenie życia. I jeszcze nie da się tego łatwo zdiagnozować. Wczoraj byłam na USG na bardzo dobrym sprzęcie i nigdzie nic nie widaćTez to sobie tłumaczę ! Pewnie i tak będzie wyjeżdżał jak będzie bejbik … ale mam nadzieję , że troszkę mniej . 50% to chyba nie jest tak źle ? Ja się na tym kompletnie nie znam ale jak ciąży nie widać , a beta rośnie ? To ja nie rozumiem o co to chodzi
KolorowaCzerń
Moderator
A jakie masz wyniki bety?O to że może być pozamaciczna, wtedy beta jest niska i słabo rośnie i jej właśnie nie widać, najgorszy scenariusz zagrożenie życia. I jeszcze nie da się tego łatwo zdiagnozować. Wczoraj byłam na USG na bardzo dobrym sprzęcie i nigdzie nic nie widać
Sosna108
Dzisiaj 312, wiem że to mało żeby zobaczyć coś na usg ale jak czytałam wątki o pozamacicznej to u nie których dziewczyn już było widać jakieś zmiany w jajowodach.A jakie masz wyniki bety?
reklama
Mama1raz
Kurczę i co w takiej sytuacji ? Trzeba po prostu czekać na rozwój sytuacji ? Biochem chyba sam się „czyści „ tak ?Dzisiaj 312, wiem że to mało żeby zobaczyć coś na usg ale jak czytałam wątki o pozamacicznej to u nie których dziewczyn już było widać jakieś zmiany w jajowodach.