reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Która to Twoja ciąża?
Chyba nie dociera do mnie ta informacja dzisiejsza. Szłam z myślą, że lekarz powie mi, że maluszek rośnie zdrowo, a on pyta czy mąż jest ze mną i może go zawołamy… Informację o bliźniakach przekazał nam w tym samym momencie - przerażenie w naszych oczach było niezłe
To była pierwsza wizyta ?

reklama
To była pierwsza wizyta ?
Na pierwszej wizycie byłam 29.07 z myślą, że zaczęliśmy się starać i żeby spojrzał na moje badania bo mam Haszimoto i problem z prolaktyna. Wtedy na USG lekarz widział zarys komórki, ale mówił że zaprasza 19.08 żeby cokolwiek mógł ocenić, więc dziś to była w sumie pierwsza gdzie już coś mógł zobaczyć i powiedzieć

Która to Twoja ciąża?
Chyba nie dociera do mnie ta informacja dzisiejsza. Szłam z myślą, że lekarz powie mi, że maluszek rośnie zdrowo, a on pyta czy mąż jest ze mną i może go zawołamy… Informację o bliźniakach przekazał nam w tym samym momencie - przerażenie w naszych oczach było niezłe
To moja piąta ciąża, z tym, że w domu mam córkę 8 lat, syna 2 lata i dwa poronienia.

Cześć, czy mogę jeszcze dołączyć? Dzisiejsza beta (12 dni po inseminacji) wyszła 125. Wizytę mam umówiona na 3.09.

Moja historia to 4 inseminacje. Z pierwszej mam 20 miesięczna córkę, druga ciążę poroniłam w 10 tyg a w trzeciej wyłapałam ciążę biochemiczna. Teraz czwarta, mam nadzieję, że już udana do końca 🤞

Ps. U mnie ciąża geriatryczna bo mam 40 lat 😅😉
Jak się objawiała ciąża biochemiczna? Bo mam obawy że ja w takiej jestem

Jak się objawiała ciąża biochemiczna? Bo mam obawy że ja w takiej jestem
beta hcg na poczatkowym etapie wzrasta nieprawidlowo, za chwilę spada i dostaje się okres (może być troszkę bardziej obfity). Kobiety, które nie zdają sobie sprawy, że są w ciąży mogą nawet jej nie zauważyć. Ja 13 dni po inseminacji miałam betę 22 a dwa dni później juz tylko 17. Odstawiłam leki I okres przyszedł za dwa tygodnie. Był jak zwykły, a nawet krótszy i bezbolesny.

reklama
Do góry