Aaaanna
Fanka BB :)
wow piękny wynik.właśnie dostałam wyniki : beta - 385,35 progesteron 27 dalej nie wierze ze to się dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow piękny wynik.właśnie dostałam wyniki : beta - 385,35 progesteron 27 dalej nie wierze ze to się dzieje
naprawdę ? tak się właśnie zastanawiałam bo dla norm luxmedu wcale nie taki super ale dla norm w internecie jest dobrzewow piękny wynik.
ile po owu jesteś?naprawdę ? tak się właśnie zastanawiałam bo dla norm luxmedu wcale nie taki super ale dla norm w internecie jest dobrze
nie miałam monitorowanej w tym miesiącu bo odpuściłam, ale z moich obserwacji wynika ze jakieś 13 dpo, a planowany okres przyszedłby za 2 dniile po owu jesteś?
ja ok 14dpo (termin miesiączki) miałam w środę 396, także jak na taki czas po owu, wygląda że podobnie idziemynie miałam monitorowanej w tym miesiącu bo odpuściłam, ale z moich obserwacji wynika ze jakieś 13 dpo, a planowany okres przyszedłby za 2 dni
na 4 tydzień to ładnie . Najważniejszy jest przyrost.a według aplikacji 4+2
chociaż też tylko do 1000 bo potem zwalniana 4 tydzień to ładnie . Najważniejszy jest przyrost.
trochę słabo ze zrobiłam betę dzisiaj czyli teraz powinnamna 4 tydzień to ładnie . Najważniejszy jest przyrost.
no tak co 48 h przyrost jest istotnytrochę słabo ze zrobiłam betę dzisiaj czyli teraz powinnam
zrobić w niedziele, a nie będzie możliwości