reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
ściskam kciuki aby nam się udało, ja 2 biochemy i syn z listopada 2017
Co ma być to będzie . Ja i tak jestem bardzo szczęśliwa z tego co los mi dał. Właściwie jestem zaskoczona bardzo bo dopiero co wróciłem mi okres po ostatnim porodzie i do tej pory karmie piersią.

Znam ten strach 🤣 u mnie też geny są skażone bliźniakami 🙈 wiem że tylko jeden był pęcherzyk w czasie owulacji (byłam na monitoringu), więc teoretycznie czuję się spokojna 😅
Jak był jeden pęcherzyk to mogą być tylko bliźniaki jednojajowe jak by były 2 to mogą byc dwujajowe więc szansa dalej jest.

Znam ten strach 🤣 u mnie też geny są skażone bliźniakami 🙈 wiem że tylko jeden był pęcherzyk w czasie owulacji (byłam na monitoringu), więc teoretycznie czuję się spokojna 😅
mi w tym cyklu hormony tak dały do wiwatu, że wątpiłam że się uda, ostra burza była... A tu niespodzianka i to w pierwszym cyklu po wznowieniu starań :) także ja już niczego nie jestem pewna :D

reklama
Do góry