reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Hejka laski ja też nie mam czasu nadgonić, jeszcze pracuje, mam pytanie bo w przyszłym tyg planuje robić glukoze. Czy ta smakowa ma jakiś wpływ na wynik? Nie chce mi się iść na badanie z cytryną i tak pomyślałam o tej smakowej. Jakie macie doświadczenia? Wszystkim zdrówka i gratulacje pięknych bobasków.
Hejka ja mialam glukoze cytrynowa a wyniki wyszly mi bardzo dobre wiec raczej nie ma wplywu na wynik z wlasnego doswiadczenia.

reklama
Hejka laski ja też nie mam czasu nadgonić, jeszcze pracuje, mam pytanie bo w przyszłym tyg planuje robić glukoze. Czy ta smakowa ma jakiś wpływ na wynik? Nie chce mi się iść na badanie z cytryną i tak pomyślałam o tej smakowej. Jakie macie doświadczenia? Wszystkim zdrówka i gratulacje pięknych bobasków.
U mnie w laboratorium z automatu dają cytrynową, więc raczej nie ma znaczenia.

podobno zależy tez jakie laboratorium, niektóre nie uznają smakowej, ale większość raczej tak

Hej Dziewczyny, czy można do Was dołączyć? :) Nie miałam ostatnio czasu, a teraz nie pracuję i chętnie bym do Was dołączyła. To moja pierwsza ciąża, termin na 27 kwietnia, ale kto wie, ja jestem z maja, może dzidziuś też będzie :D Spodziewam się chłopca :)

Widziałam że pytałyście o glukozę, ja miałam wczoraj badanie, robiłam w Luxmedzie i tam mieli glukozę cytrynową :) jeszcze nie miałam wyniku, mam nadzieję, że będzie w porządku.

Zazdroszczę wam, że możecie mieć smakową glukozę 🙈 U mnie to nawet cytryny nie pozwalają wcisnąć a niestety miasteczko małe i tylko w tym jednym laboratorium robią krzywą 🙈

Hejka dziewczyny dawno mnie tutaj nie było za dużo na głowie. Dzisiaj byłam na usg z dzidzią wszystko wporządku waży 661gram jestem w 24 tygodniu. Czuję sie dobrze chociaż schudłam 2 kg bo mialam troche stresu ale już jest ok.
Pochwale sie będzie córeczka.Zobacz załącznik 1355969Zobacz załącznik 1355970Zobacz załącznik 1355971Zobacz załącznik 1355972Zobacz załącznik 1355973
Wszystkie badania mam wporządku i to mnie najbardziej cieszy.
I to najważniejsze! Gratulacje

Zazdroszczę wam, że możecie mieć smakową glukozę 🙈 U mnie to nawet cytryny nie pozwalają wcisnąć a niestety miasteczko małe i tylko w tym jednym laboratorium robią krzywą 🙈
Ja byłam bardzo pozytywnie zaskoczona tym, że dostałam cytrynową bo myślałam że w standardzie to zwykła tylko. No ale to Medicover to może dlatego :D nie powiem żeby to jakieś super smaczne było, ale tak to chociaż smakowało jak mega przesłodzona lemoniada a nie sam cukier 😅

reklama
Hej Dziewczyny, czy można do Was dołączyć? :) Nie miałam ostatnio czasu, a teraz nie pracuję i chętnie bym do Was dołączyła. To moja pierwsza ciąża, termin na 27 kwietnia, ale kto wie, ja jestem z maja, może dzidziuś też będzie :D Spodziewam się chłopca :)

Widziałam że pytałyście o glukozę, ja miałam wczoraj badanie, robiłam w Luxmedzie i tam mieli glukozę cytrynową :) jeszcze nie miałam wyniku, mam nadzieję, że będzie w porządku.
Hej :) Zapraszamy! Może opowiesz coś o sobie 😊

Do góry