reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Hej :) Zapraszamy! Może opowiesz coś o sobie 😊

Jasne :) A więc mam 27 lat, to moja pierwsza ciąża - chciana, ale nie do końca planowana :D W maju wzięliśmy ślub, w sierpniu zaszłam w ciążę, chcieliśmy dziecko, ale poszło tak szybko, że na początku bardziej mnie ta ciąża zaskoczyła niż ucieszyła, ale szybko doszłam do siebie i myślę, że może lepiej teraz niż później :) Z racji, że to moja pierwsza ciąża to wszystko jest dla mnie kompletnie nowe, dużo obaw i zastanawiania się jak dam radę w nowej roli :)
A poza tym to pracuję w korpo w dużym mieście, od kilku dni jestem na L4 i aktualnie staram się ogarnąć wyprawkę, ale powoli mi to idzie :D

reklama
Jasne :) A więc mam 27 lat, to moja pierwsza ciąża - chciana, ale nie do końca planowana :D W maju wzięliśmy ślub, w sierpniu zaszłam w ciążę, chcieliśmy dziecko, ale poszło tak szybko, że na początku bardziej mnie ta ciąża zaskoczyła niż ucieszyła, ale szybko doszłam do siebie i myślę, że może lepiej teraz niż później :) Z racji, że to moja pierwsza ciąża to wszystko jest dla mnie kompletnie nowe, dużo obaw i zastanawiania się jak dam radę w nowej roli :)
A poza tym to pracuję w korpo w dużym mieście, od kilku dni jestem na L4 i aktualnie staram się ogarnąć wyprawkę, ale powoli mi to idzie :D
Oj tak, u mnie to też będzie pierwsze dziecko i im więcej szukam i czytam na temat wyprawki tym mam wrażenie że jest gorzej i mniej wiem 🙈

Macie rację zadzwonię do labo i zapytam z tą glukoza :-) przy pierwszym dziecku tak jest jedna wielka niewiadoma :-)

Hej dziewczynki. Melduję się w prawie 28 tc. Jestem Agnieszka i jestem mamą dwójki uroczych dzieci, 2 letniej Julki i prawie 13 letniego syna Jakuba. Teraz w brzuszku mieszka kolejna dziewczynka( prawdopodobnie) Marcysia. Od 25 tc borykam się z cukrzycą ciążową, ale dzięki diecie i determinacji, żeby nie podjadać slodkiego i innych rzeczy, które zawierają cukier, myślę, że wszystko dobrze się ułoży i obejdzie się bez insuliny.

Hej Dziewczyny, żegnam się z Wami, myślałam, że można tu liczyć na wsparcie ale skoro zostałam usunięta tylko dlatego, że dopiero teraz mam więcej czasu i chciałam się udzielać, wcześniej zaglądałam tutaj, nie wiedziałam, że istnieje prywatna grupa to odchodzę całkiem, skupię się na pozytywnej energii :) na szczęście są bardziej życzliwe fora do wyboru. A Wam wszystkim życzę szczęśliwego rozwiązania.

reklama
Cześć Dziewczyny,
Nie wiem czy niektóre jeszcze mnie kojarzycie. Bylam od poczatku na kwietniowych mamach i odzywalam się jeszcze do października. Zdrowie mi troche dokuczalo wiec miałam przerwę. Teraz znow chciałabym dołączyć, pogadać i dostalam info, że jest zamknięta grupa, ale link który dostalam w wiadomościach nie dziala. Wyświetla sie, że grupa nie istnieje:(
Pisałam też do aniaslu i odpisała ze może mnie dodać tylko moderator grupy. Pomocy, ratunku😆
Pozdrawiam!

Do góry