reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ja właśnie nie miałam żadnego zaświadczenia od lekarza, a ten dokument do becikowego dostałam od razu w szpitalu podczas wypisu i spisali sobie, że byłam pod opieką właśnie z karty ciąży, bo oprócz niej chcieli ode mnie tylko NIP pracodawcy i wyniki badań z ostatniego miesiąca.
A widzisz, czyli w różnych miejscach jest różna praktyka.
To może faktycznie lepiej wpisać do karty ciąży, u mnie to nie miało znaczenia, ale może u kogoś będzie tak samo jak miała @Ann_81

@M_imi co to za stronka z tymi ozdobami?🤩

reklama
@Gocha 05 @StopKlatka @Marta_1991 jeeej dziewczyny nie straszcie mnie 🙈 my tez kupiliśmy suszarke ze względu na ograniczone miejsce w przyszlym mieszkaniu.. ciekawe czy będę się z nią potrafiła dogadać 😅 ogromna ilość osób chwali te suszarki ale właśnie trzeba chyba a suszyć na niskich temp i delikatnych programach typu mix lub te delikatne wlasnie 😊 zobaczymy
Ja w suszarce susze posciel i reczniki głównie. Inne rzeczy wywieszam. Mam samsunga

Jejku dziewczyny jak ja tak czytam, że każda z Was miała złe przeczucie to się zaczynam stresować. Ja przy tej ciąży tak mam, cały czas się zamartwiam 😥
Dziewczynom chyba nie chodzi o zamartwianie się...ja też tak miałam w tych dwóch poprzednich ciążach...przyszedł tqki moment ze czułam że cis jest nie tak. Teraz sie poprostu zamartwiam jak większość z nas 😝

Dlatego ja mam włączona opcja (przynajmniej tak mi się wydaje ze kiedyś miałam) żeby nie dochodziły do mnie numery od „podejrzanych połączeń” i póki co cisza a na tym BebiProgram chyba nie podawałam swojego numeru tylko adres, ale muszę to zweryfikować rzeczywiście 😬
ach, bo ty masz pewnie ajfona, nie? Ja w moim adroidzie to już nie mam na nich siły, mam więcej poblokowanych numerów niz kontaktów 🤣🤣🤣

reklama
Dziewczynki ja dzisiejszy dzień zaliczam do udanych. Byłam na masażu dla ciężarnych- było świetnie 😄 planuje chodzić raz w tygodniu ( dostałam instrukcje jakie ćwiczenia mam wykonywać w domu, żeby mnie kręgosłup nie bolał, jak się kłaść i schodzić z łóżka i wiele innych wskazówek) a pod koniec zaliczony kebab. To było mi potrzebne. Teraz lulu bo jutro do pracy. Życzę wszystkim słodkich snów i oczywiście przespania całej nocy. 😄

Do góry