Andromedaa
Fanka BB :)
Matko dziewczyny, muszę się pochwalić, po miesiącu od pobrania mój lekarz w końcu znalazł czas na przegadanie wyników Papp-a mogę spać spokojnie,lepiej późno niż wcale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pocieszeniem może będzie dla Ciebie że mój z tego wyrósł jak skończył 8lat ... Bral clatre i wziewy zawsze zaczynało się ze chrząkał tak gardłem...A po tym już zawsze kaszel pulmolog/alergolog i nic nie pomagałoTaak u nas wszystko wypróbowane dodatkowo na stałe jesteśmy na montelukastach więc musimy przetrwać to po prostu chociaż nie powiem bo inhalacje z ectodose działają cuda
Ja wyszłam z przeziębienia miesiąc temu i znów się zaczyna wlasnie od zatok łeb ciężki. Jak byłam u lekarza to dal mi tylko syrop prawoslazowy/ i z porostem islandzkim, witm C te herbatki dla ciężarnych kazał dużo pić imbir/Malina tamtum verde w spray i czekać jak nie przejdzie ostatecznie Duomox. Ale obyło się bez. Teraz kupiłam sol jodowana i podgrzewam na czoło. Nie wiem czy pomoże.. ogólnie jakoś słabo się czuje..Taka pogoda... Ps: też byłam zerwana już od kaszlu (podkulalam nogi to nie ciaglo) Łącze się w bólu..Dziewczyny ja już zaczynam panikować z tym przeziębieniem. Dzisiaj mega męczy mnie mokry kaszel co oczywiście powoduje bolące skurcze po bokach brzucha... Do tego te zawalone o bolące zatoki... Stresuje mnie to bardzo... Umówiłam się wieczorem do lekarza, niech mnie jednak ktoś osłucha i obejrzy...
Spokojnie poczekaj i znajdziesz dzidzius pewnie ułożony inaczej niż szukasz i robi Ci psikusa.... mowilam że z tym tak jestPrzyszło mi ale niestety nie mogę znaleźć pulsu
Bardzo dobrze że idziesz do lekarza. Teraz są bezpieczne antybiotyki dla kobiet w ciąży i nie należy się bać takiego leczenia.Dziewczyny ja już zaczynam panikować z tym przeziębieniem. Dzisiaj mega męczy mnie mokry kaszel co oczywiście powoduje bolące skurcze po bokach brzucha... Do tego te zawalone o bolące zatoki... Stresuje mnie to bardzo... Umówiłam się wieczorem do lekarza, niech mnie jednak ktoś osłucha i obejrzy...
Ja mam nadal katar...teraz solą hipertpniczną sue ratuje zeby wszysyko schodziło i nie zrobil się ropny...ja zatoki tylko steryd do nosa...nic innego nie pomoże a hak nie użyje steryd to będę miała za chwilę gotowe ucho...ginekolog mi pozwolił powiedział że nie widzi problemu. Ja też wychodzę z założenia ze lepiej psiknąć miejscowo niż potem antybiotyk brać...osłucha Cię lekarz może czysto masz i tylko tak sue odrywa....Dziewczyny ja już zaczynam panikować z tym przeziębieniem. Dzisiaj mega męczy mnie mokry kaszel co oczywiście powoduje bolące skurcze po bokach brzucha... Do tego te zawalone o bolące zatoki... Stresuje mnie to bardzo... Umówiłam się wieczorem do lekarza, niech mnie jednak ktoś osłucha i obejrzy...