Jestem z Trójmiasta, więc szpitali i lekarzy jest sporo. Mam wybrany szpital, chciałabym tam i tylko tam, bo zgodnie z prawdą tylko do dwóch mam zaufanie. Nie korzystałam z opieki na NFZ przez ostatni czas, bo mam od kilku lat opiekę z enelmedu z pracy, ale oni prowadzeniem ciąży nie do końca się zajmują, tzn. mogę,ale jest tylko jeden gabinet do usg, więc musiałabym umawiać się podwójnie na wizytę - jak można coś utrudnić to na pewno to zrobią. Z kolei jestem dopisana też do luxmedu mojego męża, ale tam znowu za badania z krwi liczyli sobie tyle, mimo dobrego pakietu, że im też podziękowałam
chodzę prywatnie do gin zupełnie gdzie indziej, a podstawowe badania z krwi robię przez enelmed. Ciężko mi znaleźć gin-poloznika, rozglądam się za jakimś z polecenia właśnie pracującego w tym szpitalu, ale szczerze większość albo nie ma własnej praktyki albo ma, ale za daleko ode mnie. To, że jest wybór, nie zawsze oznacza, że to dobrze
wybaczcie, ale komu mam marudzić jak nie wam, mam nadzieję, że rozumiecie chociaż trochę te moje rozterki