Bulmaa
Fanka BB :)
A w którym jesteś tygodniu? U mnie włosy się już uspokoiły (na szczęście bo nie mam ich zbyt wiele ), pryszcze przestały wychodzić, ale mam blizny jeszcze po tych co były Nudności lepiej, ale też powracają, zwłaszcza kiedy poczuję jakiś zapach, który mi nie podpasuje.Hej
Tak tez to zauważyłam. Nawet wśród znajomych. Znaczy są jakieś „predyspozycje”, ze jedni lepiej znoszą ciąże inni gorzej, ale z reguły tam gdzie w brzuchu była dziewczynka było gorzej ja mdłości mam do dzisiaj, pryszcze (gdzie jako nastolatka nic nie miałam), włosy leca i czuje się jak kupa. Zauważyłam tez szybszy wzrost bety na początku.
Cześć, witamy!!
Kurczę, a u mnie jest potwierdzony chłopak a moje objawy to drama mam okropny trądzik teraz, nie mogę na siebie patrzeć, mdłości mi już przeszły na szczęście, ale za to przyszedł ból pleców hormony dają mi w kość, ostatnie dni są lepsze, ale mój poziom optymizmu przez ostatnie tygodnie był równy zeru no i jedzeniowo też na opak
O tak z poziomem optymizmu u mnie było podobnie Nie miałam "siły" się cieszyć tą ciążą, bo się tak źle czułam. Potrafiłam leżeć na łóżku i nic nie robić bo nie miałam ani siły poczytać ani nawet serialu obejrzeć xd