StopKlatka
Fanka BB :)
Daj znać jak będziesz po wizycie ja mam tak co 3 tygNa ten moment syn ale jeszcze nie byłam na kolejnej wizycie żeby móc potwierdzić na 100%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać jak będziesz po wizycie ja mam tak co 3 tygNa ten moment syn ale jeszcze nie byłam na kolejnej wizycie żeby móc potwierdzić na 100%
Ja myślałam nad powiązaniem jajowodów... ktoras z was ma z tym jakieś doświadczenie albo słyszał żeby ktoś robił?Jedno dzieciatko z tabletek a obecne z prezerwatywy. Co wlasnie smieszniejsze mielismy dokladnie 1 zblizenie na caly miesiac, wiec dokladnie wiem z ktorego to dnia "niespodzianka".
Nie moge miec tez spirali bo mam wade macicy, jest w ksztalcie serca, to chyba jakis rodzaj czesciowej przegrody i gin tlumaczyl ze w przypadku spirali bedzie tylko jeden rog zabezpieczony a drugi jajnik- hulaj duszo, tak ze kolejna ciaza gwarantowana. Mam szczera nadzieje ze maz ogarnie wazektomie bo tak jak zapowiedzialam wiecej mnie nie dotknie dla mnie to nie bedzie tragedia bo moje libido lezy i kwiczy przy tylu dzieciach wiec niech sie lepiej dobrze zastanowi
Tak i po 4 tygodniach jak weszłam u lekarza na wagę to powiedział "troszkę za dużo przybyło" ups ale co zrobić jak głód olbrzymi?Czy też tak macie, że się w ogóle ostatnio najeść nie możecie? Nie jem mało, jak zjem to wydaje mi się wystarczająco. A po chwili (30-40 minut) znowu łapie mnie głód i tak ciągle mogłabym jeść i jeść i jeść i tak bez końca
Ja myślałam nad powiązaniem jajowodów... ktoras z was ma z tym jakieś doświadczenie albo słyszał żeby ktoś robił?
To u mnie na szczęście do tej pory około 1,5kg przybyło więc chyba nie ma tragediiTak i po 4 tygodniach jak weszłam u lekarza na wagę to powiedział "troszkę za dużo przybyło" ups ale co zrobić jak głód olbrzymi?
A mnie dla odmiany napiernicza głowa I nie mam siły na nic...zatoki...tak się boję rozchorować w poprzednich dwóch ciążach które straciłam tak było choroba i koniec...chociaż lekarz mi mówił że to nie od tego ale mam pietra... wtedy było gorzej bo gorączkę miałam a teraz ta głowa...ból okrutny...na noc wezmę apap połówkę może choć trochę ulży...a teraz się przemęczę...Ja też tak dzisiaj mam! Jakbym kamieni się najadła, czuję takie napięcie od środka na brzuchu jakby mi go rozpierało i jakbym nie mogła do końca swobodnie oddychać... Ale ból to nie jest żadnego rodzaju. Takie uczucie ble albo fuj...