reklama
StopKlatka
Fanka BB :)
Podobno można to tylko kwas mlekowy czyli naturalne środowisko dla pochwy. Ale jeśli masz obawy zadzwon do ginekologa i zapytajDziewczyny, brała któraś z Was Lactovaginal w ciąży. Coś mi się przyplątało a wizyta dopiero za tydzień
Karimigotka
Dziewczyny !w końcu dałam się namówić przez męża na seks ( pytałam w poniedziałek lekarki czy możemy powiedziała,że nie widzi przeciwwskazań....) A tu krew po stosunku nie wiem co robić. W pierwszym momencie chciałam jechać do szpitala ale postanowiłam przeczytać na internecie czy to może normalnie w ciąży... piszą niby że jest większe ukrwienie i może się zdarzyć.... Muszę też powiedzieć , że przy staraniach też a ostatnim czasie miałam plamienia po samym stosunku no ale myślałam, że to przez progesteron bo miałam bardzo niski nie wiem co robić... Mąż mówi żeby się uspokoić i poczekać może to takie samo krwawienie jak wtedy a jak nie ? Nie chcę też spędzić nocy na sorze, denerwując się Pomocy
M_imi
Po pierwsze, spokojnie. Krwawienia się zdarzają a po stosunku to już w ogóle - to najczęstsze pytanie u lekarza jak pójdziesz z czymś takim. Jeśli bierzesz heparynę czy Acard (nie pamiętam, przepraszam) to już w ogóle. Niezależnie jednak od powyższego ja bym sugerowała żeby Cię lekarz obejrzał. U mnie przy krwawieniu (nie plamieniu) dzwoniliśmy do lekarza prowadzącego i kazał jechać do szpitala. Masz kontakt ze swoim lekarzem? Może spróbuj zadzwonić?Dziewczyny !w końcu dałam się namówić przez męża na seks ( pytałam w poniedziałek lekarki czy możemy powiedziała,że nie widzi przeciwwskazań....) A tu krew po stosunku nie wiem co robić. W pierwszym momencie chciałam jechać do szpitala ale postanowiłam przeczytać na internecie czy to może normalnie w ciąży... piszą niby że jest większe ukrwienie i może się zdarzyć.... Muszę też powiedzieć , że przy staraniach też a ostatnim czasie miałam plamienia po samym stosunku no ale myślałam, że to przez progesteron bo miałam bardzo niski nie wiem co robić... Mąż mówi żeby się uspokoić i poczekać może to takie samo krwawienie jak wtedy a jak nie ? Nie chcę też spędzić nocy na sorze, denerwując się Pomocy
Sandra2307
Jaki kolor plamienia? Towarzyszy Ci jakiś ból? I w. Którym tyg jesteś?Dziewczyny !w końcu dałam się namówić przez męża na seks ( pytałam w poniedziałek lekarki czy możemy powiedziała,że nie widzi przeciwwskazań....) A tu krew po stosunku nie wiem co robić. W pierwszym momencie chciałam jechać do szpitala ale postanowiłam przeczytać na internecie czy to może normalnie w ciąży... piszą niby że jest większe ukrwienie i może się zdarzyć.... Muszę też powiedzieć , że przy staraniach też a ostatnim czasie miałam plamienia po samym stosunku no ale myślałam, że to przez progesteron bo miałam bardzo niski nie wiem co robić... Mąż mówi żeby się uspokoić i poczekać może to takie samo krwawienie jak wtedy a jak nie ? Nie chcę też spędzić nocy na sorze, denerwując się Pomocy
Karimigotka
Nie mam kontaktu z moim lekarzem wizyta dopiero w poniedziałek. Już przestała lecieć krew była tylko od razu po stosunku i to wszystko.... Biorę i acard i heparynęPo pierwsze, spokojnie. Krwawienia się zdarzają a po stosunku to już w ogóle - to najczęstsze pytanie u lekarza jak pójdziesz z czymś takim. Jeśli bierzesz heparynę czy Acard (nie pamiętam, przepraszam) to już w ogóle. Niezależnie jednak od powyższego ja bym sugerowała żeby Cię lekarz obejrzał. U mnie przy krwawieniu (nie plamieniu) dzwoniliśmy do lekarza prowadzącego i kazał jechać do szpitala. Masz kontakt ze swoim lekarzem? Może spróbuj zadzwonić?
Karimigotka
Nic mnie nie boli. To była świeża krewJaki kolor plamienia? Towarzyszy Ci jakiś ból? I w. Którym tyg jesteś?
Tydzień 9+ 4
Sandra2307
Masz w domu luteinę lub dupaston?Nic mnie nie boli. To była świeża krew
Tydzień 9+ 4
Karimigotka
Udało mi się umówić wizytę na jutro rano 10.45 jeśli już nie będę krwawić to może poczekam do rana ....
reklama
Sandra2307
Myślę, że jeśli było to tylko trochę i po stosunku to mogło być to przez heparynę. Lekarz mi powiedział, że kobieta w ciąży jest bardziej ukrwiona i nawet przy cytologi bardziej plami.Nie mam kontaktu z moim lekarzem wizyta dopiero w poniedziałek. Już przestała lecieć krew była tylko od razu po stosunku i to wszystko.... Biorę i acard i heparynę