Melania_1407
Fanka BB :)
To czekamy razemOoo! Ja to dopiero mam 24.09 więc czekam i czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy razemOoo! Ja to dopiero mam 24.09 więc czekam i czekam
A co ma wiara do tego?Ja już to widzę z tym detektorem. Pewnie latała bym co chwilę do lekarza albo jeździła na sor. Co ma być to będzie, przeznaczenia nie oszukam. A nie będę próbowała być mądrzejsza i szybsza od Pana Boga. Ja akurat jestem wierząca. Ja wiem, że z takimi gadżetami tylko bym popadła w paranoję
Dla manie najbardziej stresująca jest chwila jak leżę i czekam aż na monitorze pokaże się obraz. Później ciśnienie ze mnie schodzi i zapominam o co chciałam zapytać Chyba przestanę wszystko analizować i będę cierpliwie czekać do kolejnej wizyty Trzymam kciuki za Twoja jutrzejszą wizytę Musi być dobrzeJa po poronieniu czulam sie spokojniejsza, bo od razu bym wiedziała ze cos nie tak a nie z martwym plodem chodziła przez tydzień.
Ja mam jutro wizyte i bardzo sie boje
Ja dla swojego spokoju pojechała bym na SOR chyba, że masz nr do swojego lekarza i możesz się z nim skonsultować .Hej, a ja się zaczęłam martwić bo przy ostatnich 2 wizytach w toalecie przy podcieraniu papier był zabrudzony blado różowawą wydzielina, a od godziny zaczął mnie boleć brzuch na okres...martwię się jak nie wiem co teraz. ( Wczoraj uprawiałam seks, ale czy dostałabym takie bóle okresowe? Do tej pory nic mnie nie bolało poza delikatnymi ukłuciami w jajnikach)
Mieszkam w UK, tutaj nie masz kontaktu z żadnym lekarzem, tylko położną, jeżeli to jest ciąża poniżej 16 tygodnia to wtedy nie ma się kontaktu alarmowego do nikogo. ( Tak tu niestety jest, że ciąża dla nich zaczyna się od 2 trymestru i pierwsze usg też robią w 2 trymestrze, ja byłam wyjątkiem bo przeszłam wcześniej pozamaciczną i usg miałam w 6 tyg.) Co do pogotowia, to rozważam to, ale usg nie działa u nich w nocy, a wiem to ponieważ rok temu jak poroniłam siedziałam na pogotowiu od 14 do około 18/19 bo zapomnieli, że jestem na liście pacjentów, a potem przeprosili, że już lekarzy nie bo pracują do 17, więc odesłali mnie do domu, a że dostałam okropne bóle to wróciłam i mnie jedynie położyli na kozetce gdzie robiłam przez kilka godzin do późnej nocy.Ja dla swojego spokoju pojechała bym na SOR chyba, że masz nr do swojego lekarza i możesz się z nim skonsultować .
Jeśli nie ma żywej krwi to może po stosunku ten różowy kolor się pojawił, czasem podobno tak jest bo macica staje się bardziej ukrwiona i tak się może zdarzyć.Hej, a ja się zaczęłam martwić bo przy ostatnich 2 wizytach w toalecie przy podcieraniu papier był zabrudzony blado różowawą wydzielina, a od godziny zaczął mnie boleć brzuch na okres...martwię się jak nie wiem co teraz. ( Wczoraj uprawiałam seks, ale czy dostałabym takie bóle okresowe? Do tej pory nic mnie nie bolało poza delikatnymi ukłuciami w jajnikach)