reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Jejku mi wczoraj przed 17 wyłączyły się baterie 😁serio czułam się jakbym totalnie opadła z sił.. Wracałam z pracy i się tak zdyszałam że masakra, bardzo dziwne uczucie 😁
Co do badań robię te na, które kieruję mnie lekarz. Nie szukam dodatkowych, ale też nie neguje jego zaleceń

reklama
Wow kawał drogi😱 Powodzenia, czekam na wieści 😁
Dziękuje❤️Już po wizycie 🤗Wczoraj pisałam że jestem 11+1. Przepraszam pomyliłam się i dzisiaj dopiero to zobaczyłam. Dzisiaj jestem 10+1. Według USG jest 10+4. Lekarz mówi, że póki co wszytsko super❤️ Dziecię ma 3,73 cm. Machało do Nas rączka 🥰Za trzy tygodnie 2 października będę miała badania prenatalne. Badanie przezorności krajowej i pobranie krwi i inne szczegółowe. W mojej prywatnej klinice kosztują 490 zł. Lekarz powiedział, że nie ma sensu robić z samej krwi co kosztuje około 1500. Że nic mi to nie da ani więcej nie powie a tym bardziej nic z tym nie zrobię. Robię tylko te podstawowe. No jestem szczęśliwa, że jest wszystko w porządku na tę chwilę, że mogę się cieszyć tym cudownym stanem. Pozdrawiam 🤗

Dziękuje❤️Już po wizycie 🤗Wczoraj pisałam że jestem 11+1. Przepraszam pomyliłam się i dzisiaj dopiero to zobaczyłam. Dzisiaj jestem 10+1. Według USG jest 10+4. Lekarz mówi, że póki co wszytsko super❤️ Dziecię ma 3,73 cm. Machało do Nas rączka 🥰Za trzy tygodnie 2 października będę miała badania prenatalne. Badanie przezorności krajowej i pobranie krwi i inne szczegółowe. W mojej prywatnej klinice kosztują 490 zł. Lekarz powiedział, że nie ma sensu robić z samej krwi co kosztuje około 1500. Że nic mi to nie da ani więcej nie powie a tym bardziej nic z tym nie zrobię. Robię tylko te podstawowe. No jestem szczęśliwa, że jest wszystko w porządku na tę chwilę, że mogę się cieszyć tym cudownym stanem. Pozdrawiam 🤗
Cudowny widok😍 U mojego lekarza zawsze ładnie widać na monitorze a wydruk nie jest taki ładny 🤔

Cudowny widok😍 U mojego lekarza zawsze ładnie widać na monitorze a wydruk nie jest taki ładny 🤔
Dziękuję 🥰 Chyba faktycznie mają dobry sprzęt. To prywatna klinika do specjalnych przypadków więc chyba muszą mieć dobry 🙃Lekarz ogólnie oszczędny w słowach....ale jest profesorem i leczy mnie już od roku. Otwierał mnie i operował też więc zna mnie powiedzmy od środka 😁 Mogłabym chodzić do lekarza w swoim mieście....ale tyle już przeszłam że te 150 km to na prawdę nie jest tak dużo a przynajmniej wiem, że jestem w dobrych rękach ❤️Dzięki temu lekarzowi jestem ponownie Mamą....bez niego raczej nie było by to możliwe.

reklama
Super! Gratuluję 😍 btw. Ja dziś też jestem 10+4 wg. USG sprzed 4 tygodni. 🙂

Do góry