reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziękuje❤️Już po wizycie 🤗Wczoraj pisałam że jestem 11+1. Przepraszam pomyliłam się i dzisiaj dopiero to zobaczyłam. Dzisiaj jestem 10+1. Według USG jest 10+4. Lekarz mówi, że póki co wszytsko super❤️ Dziecię ma 3,73 cm. Machało do Nas rączka 🥰Za trzy tygodnie 2 października będę miała badania prenatalne. Badanie przezorności krajowej i pobranie krwi i inne szczegółowe. W mojej prywatnej klinice kosztują 490 zł. Lekarz powiedział, że nie ma sensu robić z samej krwi co kosztuje około 1500. Że nic mi to nie da ani więcej nie powie a tym bardziej nic z tym nie zrobię. Robię tylko te podstawowe. No jestem szczęśliwa, że jest wszystko w porządku na tę chwilę, że mogę się cieszyć tym cudownym stanem. Pozdrawiam 🤗
Super, bardzo dobre wieści 😘❤️
Ja mam dzisiaj równo 9+1 według apki, a wizyta dopiero 30.09 , wtedy będzie około 11+5 to już też będzie więcej widać ❤️

Przesyłam Wam moc pozytywnej energii prosto z gór 🥰
845FECE9-9CB8-4FAA-BC84-659BBB210965.jpeg

Przesyłam Wam moc pozytywnej energii prosto z gór 🥰Zobacz załącznik 1314767

Ja mieszkam na poludniu i taki widok mam przy pieknej pogodzie jak wracam do domu z zakupow np :)

U mnie dzis juz 11+5. W czwartek pierwsza wizyta na nfz, i od tej pory juz tylko bede chodzic na nfz bo jednak prywarnie to jest duzy koszt jesli porownac ze te pieniadze moga spokojnie zostac w kieszeni co miesiac.

Ja mieszkam na poludniu i taki widok mam przy pieknej pogodzie jak wracam do domu z zakupow np :)

U mnie dzis juz 11+5. W czwartek pierwsza wizyta na nfz, i od tej pory juz tylko bede chodzic na nfz bo jednak prywarnie to jest duzy koszt jesli porownac ze te pieniadze moga spokojnie zostac w kieszeni co miesiac.
Jeśli lekarz ma dobry sprzęt to pewnie, że tak 💪

reklama
Do góry