Sandra2307
Fanka BB :)
SpróbujęMnie jak ostatnio głowa bolała to zasłoniłam okna i zimny okład na czoło, spokój i cisza usnęłam i w sumie za 5h przeszło samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SpróbujęMnie jak ostatnio głowa bolała to zasłoniłam okna i zimny okład na czoło, spokój i cisza usnęłam i w sumie za 5h przeszło samo
Zależy jaki ból głowy...jedni zimnym okładem a ja amolem smaruje kark czoło skronie i się kładę trochę pomaga...Dziewczyny jaką dawkę paracetamolu można zabrać na ból głowy? Samo nie przejdzie
Ja właśnie dzisiaj smarowalam skronie i kark, bo myślałam, że może to przez zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego, ale nic nie pomogło więc wzięłam pół apapu. Nie jest jeszcze idealnie, ale już lepiej niż było. Tylko mnie znowuż dzisiaj pobolewa lekko brzuch jak na okres. Może macica się rozciągaZależy jaki ból głowy...jedni zimnym okładem a ja amolem smaruje kark czoło skronie i się kładę trochę pomaga...
Mnie też co chwilę pobolewa jak na okres, tu szkubnie tu ukłuje. Taki urok podobno pierwszego trymestru, tak jak kiedyś już tu pisalam wszystko się rozciąga i "pracuje" tam na dole od 2 dni ustały mi mdłości i sama przez chwilę miałam myśli czy nie zgłosić się szybciej do lekarza ale zaraz się uspokoiłam i mówię kurde nie krwawie więc musi być dobrzeJa właśnie dzisiaj smarowalam skronie i kark, bo myślałam, że może to przez zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego, ale nic nie pomogło więc wzięłam pół apapu. Nie jest jeszcze idealnie, ale już lepiej niż było. Tylko mnie znowuż dzisiaj pobolewa lekko brzuch jak na okres. Może macica się rozciąga
Pewnie, że tak, mi mdłości od dwóch dni nie dokuczają. Ale cycki to mi chce rozerwać nie pamiętam kurczę jak miałam w pierwszej ciąży bo to było 9 lat temu, ale też tak myślę, że takie ćmienie jak na okres to rozciaganie macicy po prostu.Mnie też co chwilę pobolewa jak na okres, tu szkubnie tu ukłuje. Taki urok podobno pierwszego trymestru, tak jak kiedyś już tu pisalam wszystko się rozciąga i "pracuje" tam na dole od 2 dni ustały mi mdłości i sama przez chwilę miałam myśli czy nie zgłosić się szybciej do lekarza ale zaraz się uspokoiłam i mówię kurde nie krwawie więc musi być dobrze
mam tak samo!Mnie też co chwilę pobolewa jak na okres, tu szkubnie tu ukłuje. Taki urok podobno pierwszego trymestru, tak jak kiedyś już tu pisalam wszystko się rozciąga i "pracuje" tam na dole od 2 dni ustały mi mdłości i sama przez chwilę miałam myśli czy nie zgłosić się szybciej do lekarza ale zaraz się uspokoiłam i mówię kurde nie krwawie więc musi być dobrze
Masz syna z 2012 czy 2013 r?Pewnie, że tak, mi mdłości od dwóch dni nie dokuczają. Ale cycki to mi chce rozerwać nie pamiętam kurczę jak miałam w pierwszej ciąży bo to było 9 lat temu, ale też tak myślę, że takie ćmienie jak na okres to rozciaganie macicy po prostu.
Mnie od wczoraj strasznie boli brzuch jak na okres a nawet mialam dosc silne skurcze. Pojechalam dzisiaj do mojego lekarza. Na szczescie z Bąbelkiem wszystko dobrze. Najprawdopodobniej taka moja uroda.Ja właśnie dzisiaj smarowalam skronie i kark, bo myślałam, że może to przez zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego, ale nic nie pomogło więc wzięłam pół apapu. Nie jest jeszcze idealnie, ale już lepiej niż było. Tylko mnie znowuż dzisiaj pobolewa lekko brzuch jak na okres. Może macica się rozciąga