Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiJa dziewczyny dzisiaj wizyta na 8 rano trzymajcie kciuki
Mi jest non stop zimno, ja w sumie zawsze byłam zmarzluchem, ale teraz jest jeszcze gorzej ostatnio było 25 stopni, mąż wraca z pracy narzeka na upał, a ja poubierana, na ciuchach jeszcze puchaty szlafrok bez skarpetek na nogach ciężko mi zasnąć, a koc to mój najlepszy przyjacielHej dziewczyny, czy marzniecie w ciąży bardziej niż normalnie? Ja siedzę w pracy i trzęsę się z zimna. W domu to samo
Oj tak.Hej dziewczyny, czy marzniecie w ciąży bardziej niż normalnie? Ja siedzę w pracy i trzęsę się z zimna. W domu to samo
U mnie to samo zawsze byłam zmarzluch ale teraz to mnie aż telepie z zimna...Mi jest non stop zimno, ja w sumie zawsze byłam zmarzluchem, ale teraz jest jeszcze gorzej ostatnio było 25 stopni, mąż wraca z pracy narzeka na upał, a ja poubierana, na ciuchach jeszcze puchaty szlafrok bez skarpetek na nogach ciężko mi zasnąć, a koc to mój najlepszy przyjaciel