U
usuniecie
Gość
Gratuluje wszystkim po wizytach, brawo
Ja juz odebralam wyniki i wszystkie w normie, beta 75 tys
Ja juz odebralam wyniki i wszystkie w normie, beta 75 tys
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow super to już będzie serduszkoDziekuje za wsparcie
Mialam rozmowe telefoniczna lekarka i ona umowila mnie do szpitala na usg. Jutro bedzie 7t5d jedzie ze mna moja tesciowa
Łeeee!! A taki piękny widok, migał sobie jak gwiazdka na niebie mam nadzieje ze w piątek zobaczysz dzidziola na usg a nie tylko na niewyraźnym wydrukuA coś Ty! Nic nie widziałam, monitor odwrócony w drugą stronę, także jednak na piątkową wizytę liczę trochę bardziej..
Wow 9 tydzień! To już duuuuużo
Moja znajoma nosiła do momentu aż nie zaczął jej przeszkadzać bo brzuszek urósł. Możesz kupić dłuższy jeśli odczuwasz dyskomfort. Ona po porodzie włożyła nowy kolczyk i było ok dziurka nie zarosłaDziewczyny mam pytanie. Może głupie ale sama nie wiem co zrobić? Mam kolczyka w pępku i nie wiem czy muszę go wyciągnąć? Słyszałam że są takie specjalne kolczyki dla kobiet w ciąży. Czy ktoś wie coś na ten temat ?
GratulacjeU mnie też już po wizycie
Dziś byłam w Enel medzie, także zdjęciem niestety się nie pochwalę, bo generalnie to nic na nich nie widać, jakość poraża w piątek idę do swojego lekarza i mam nadzieję, że wtedy coś tu wstawię
Według OM u mnie dziś jest 7t0d, ale zarodek (tak, jeden, na szczęście ) jest młodszy - 6t4d, ma 7mm serce już bije i mam nadzieję, że tak już zostanie
I ja i ja!Gratulacje
ps.Mamy ten sam wiek ciąży.
To zalezy od lekarza. Mi w 1 ciąży dopiero ok 12 badz 14 tyg robili przez powłoki brzuszne, także nie odpowiem ci jak bedzie w twoim przypadkuJeszcze jedno mnie zastanawia. Czy drugie usg 7 września czyli to będzie 10+6 będę miała już przez brzuch czy dopochwowo?