reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Cześć Dziewczyny, ja też czekam jeszcez na pierwszą wizytę (mam w poniedziałek 30.08) a dzisiaj 5+1. Rano byłam na badaniach krwi i moczu. Strasznie mi się dluży do pierwszej wizyty, mam wrażenie, że czas sie okropnie wlecze nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku. Jestem z tych niecierpliwych;)
Ooo to jesteśmy na tym samym etapie 😊 ja tak samo, juz bym chciała wszystko wiedzieć i widzieć 🙈

Cześć dziewczyny,
Ja niestety malo sie udzielam bo od jakis 5-6 dni cierpie na tak okrutne mdlosci ze nie jestem w stanie sobie z nimi poradzić. Nie potrafie normalnie funkcjonować bo te mdlosci sa caly czas w tle, a przy zapachu jedzenia czy czegokolwiek po prostu sa silniejsze.
Męczą mnie od rana od wieczora, mdli mnie na wszystko, nawet na wode.
Jedyne co jestem w stanie w siebie wmusic to zimna wode z cytryna ale to tez nie duzo.
Prawie nic nie jem. Jestem trochę zaskoczona siłą tego objawu i nic nie dziala na mnie ani suchar na czczo ani imbir...nic...plakac mi sie chce

Cześć dziewczyny,
Ja niestety malo sie udzielam bo od jakis 5-6 dni cierpie na tak okrutne mdlosci ze nie jestem w stanie sobie z nimi poradzić. Nie potrafie normalnie funkcjonować bo te mdlosci sa caly czas w tle, a przy zapachu jedzenia czy czegokolwiek po prostu sa silniejsze.
Jedyne co jestem w stanie w siebie wmusic to zimna wode z cytryna ale to tez nie duzo.
Prawie nic nie jem. Jestem trochę zaskoczona siłą tego objawu i nic nie dziala na mnie ani suchar na czczo ani imbir...nic...plakac mi sie chce
Współczuję Ci🥺Koleżanka w aptece kupowała jakieś krople imbirowe. Może jak nie pytałaś to poradź się farmaceutki co może pomóc....mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie 🌹🌹🌹

Cześć dziewczyny,
Czytałam ostatnio o Pregna Vomi, dużo dziewczyn pisało że im pomogła. Może spróbuj? Może chociaż na chwilę byłoby lepiej.

Hej 🙂
Mam juz większość wyników i wydaje mi się, że nie mam cukrzycy ciążowej. Położna napisała, że wyniki w normie. Glukoza na czczo to 92.9, po 1h 115 a po 2h 107. Mam nadzieję, że mi tego nie zakwalifikują jako cukrzyca 🙈 wszystko inne ok, martwi mnie jedynie TSH bo jest 2.6 a w zeszłym tygodniu było 2.1 więc wzrosło w tak krótkim czasie...
Ciekawe co lekarz na to powie za tydzień.. 🤔🤔
Powinnam się martwić tym TSH ?

Cześć dziewczyny,
Jakieś femibion vomit są tabletki na wymioty...

reklama
Do góry