Joasia M
Fanka BB :)
6 tydzień powinno być słychaćKiedy dziewczęta słychać bicie serca ? Przy jakiej becie czy w ktorym tygodniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 tydzień powinno być słychaćKiedy dziewczęta słychać bicie serca ? Przy jakiej becie czy w ktorym tygodniu.
Mam 75 acard i 0,4 neoparin. Dzis wzięłam drugi raz zastrzyk i kurcze po dwóch godzinach ćmi mnie głowa...nie wiem czy po tym zastrzyku czy siedzie w pracy i mnie wszyscy wkurzają i jak mi lekarz da to od 25 ide na zwolnienie chrzanię to. W poprzednich dwóch ciążach pracowałam do 13 tygodnia zaraz złapałam jakieś przeziębienie itp. Teraz nie mam zamiaru się w to bawić.Hej Bardzo mi przykro ze tak Cię los doświadczył, mam nadzieje ze już żadna strata nie będzie Cię dotyczyć tez jestem na Acard i heparynie. Jakie dawki masz ? Ja neoparin 0,4 i Acard 150
Właśnie przy gościach na szybko googlowałam i opinie były podzielone, więc stwierdziłam, że nie będe robić cyrków, bo sama wszystkim oferowałam mój ulubiony ser No i wiadomo, że nie chciałam nic mówić o ciąży.Można sery pleśniowe ale z mleka pasteryzowanego (w sumie większość jest takich u nas w sklepach)
Ja planowałam do końca listopada pracować ale wszyscy mi mówią żebym się w łeb puknela i będę robić do końca września to i tak będzie wtedy 13tc
Ja nie mam żadnych skutków ubocznych po heparynie (nie licząc brzucha który mocno nie wyglada) a biorę ja od 2 tyg. myśle ze głowa boli Cię po prostu ja mam pai homozygoteMam 75 acard i 0,4 neoparin. Dzis wzięłam drugi raz zastrzyk i kurcze po dwóch godzinach ćmi mnie głowa...nie wiem czy po tym zastrzyku czy siedzie w pracy i mnie wszyscy wkurzają i jak mi lekarz da to od 25 ide na zwolnienie chrzanię to. W poprzednich dwóch ciążach pracowałam do 13 tygodnia zaraz złapałam jakieś przeziębienie itp. Teraz nie mam zamiaru się w to bawić.
Masz zespół antyfosfolipidowy?
ja czekam juz poirytowana na wizyte bo miala byc ponad godzine temu nie libie czekac zwłaszcza jak oczekuje na tak wazna wiadomoscTo większość bedzie z nas wspierać sie na bieżąco, odpoczywając. A jak wizyty dzisiaj dziewczat, byłyście juz ?
Nie dziwie się... wspieram w oczekiwaniu!ja czekam juz poirytowana na wizyte bo miala byc ponad godzine temu nie libie czekac zwłaszcza jak oczekuje na tak wazna wiadomosc
Dawaj znac po!ja czekam juz poirytowana na wizyte bo miala byc ponad godzine temu nie libie czekac zwłaszcza jak oczekuje na tak wazna wiadomosc
jestem po niestety nie jestem kwietniowa mama, termin wypada mi na 23.03.Dawaj znac po!
Łoooł, super. Serducha pozazdrościć, bardzo bardzo, bardzo. Ale i my się doczekamy. to masz najstarszą ciążę z nas wszystkich.jestem po niestety nie jestem kwietniowa mama, termin wypada mi na 23.03.
Z dzidziulkiem jest wszystko ok, niska szansa ze poronie wiec lekarz kazal zyc normalnie serduszko 140 !
Ciaza wg usg 8 tydzien