Qruszon
Fanka BB :)
Nie próbowałam, ale kilka migdałów czy dużo?Próbowałaś migdały? Mnie ratują. Herbatkę imbirowa próbowałam, ale coś mi nie podchodzi w ciazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie próbowałam, ale kilka migdałów czy dużo?Próbowałaś migdały? Mnie ratują. Herbatkę imbirowa próbowałam, ale coś mi nie podchodzi w ciazy
Mi w obu ciążach pomagała jedynie mała szklanka na maksa schłodzonej coca coli. Jak nic innego nie zadziała to warto spróbowaćNie próbowałam, ale kilka migdałów czy dużo?
Czasem wystarczy kilka, ale dzisiaj sie z nimi nie rozstajeNie próbowałam, ale kilka migdałów czy dużo?
migdały naprawdę pomagają , tez polecamPróbowałaś migdały? Mnie ratują. Herbatkę imbirowa próbowałam, ale coś mi nie podchodzi w ciazy
Testów się nie rozbiera, kreska bardzo jasna ale może być fabryczna. Powtórz za 2 dni
Norma tsh w ciąży to 2,5
Mi endokrynolog mówił ze max 2,5Z tego, co czytałam, to w 1 trymestrze to 3,18, więc podejrzewam, że leki dostanę, ale jakoś się nie spinam tym.
Mi endokrynolog mówił ze max 2,5
Witajcie
Czy jest tu jakaś mama która ma miec planowana cesarke w Krakowie na Ujastku?