reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, ja procz takiej ogolnej sennosci nie mam zadnych typowych objawow.
Od wczoraj mnie kilka razy zemdlilo i tyle.
Za to od kilku dni non stop mi sie odbija, nie umiem tego opanowac. Nigdy czegos takiego nie mialam. Myslicie ze to tez moze byc zwiazane z wplywem hormonow na uklad pokarmowy?

Hej,
Niesmialo bo nie jestem pewna, ale się witam (najwyżej tylko na chwile). Dzisiaj zrobiony test wyglądał tak, ale po 15-20 min był całkiem biały praktycznie. Niby to moja 3 ciąża ale zglupialam 😂

Zobaczymy za 2-3 dni co się wydarzy, ale zakładam ze róż nie bierze się z powietrza...

co sądzicie?
Zobacz załącznik 1303932
Hej,
A ktorego dnia po owulacji zrobilas test? Kreseczke widac, jest jasniutka bo moze to jeszcze bardzo wczesna ciąża;)

Hej,
A ktorego dnia po owulacji zrobilas test? Kreseczke widac, jest jasniutka bo moze to jeszcze bardzo wczesna ciąża;)
Tak, jest bardzo wczesnie bo to dopiero 10dpo. Coś mnie podkusiło bo na początku ciąży specyficznie bolały mnie plecy i właśnie tak mnie bolą od 2-3 dni 😂 generalnie nie czepialabym się tej kreski bo jasna to dalej kreska ale to ze wzięła i zniknęła mnie zastanawia... 🤷🏻‍♀️

Tak, jest bardzo wczesnie bo to dopiero 10dpo. Coś mnie podkusiło bo na początku ciąży specyficznie bolały mnie plecy i właśnie tak mnie bolą od 2-3 dni 😂 generalnie nie czepialabym się tej kreski bo jasna to dalej kreska ale to ze wzięła i zniknęła mnie zastanawia... 🤷🏻‍♀️
Kochana zrób sobie jutro bete to bedziesz wiedziala na czym stoisz. Ja tez robilam sobie test bardzo wcześnie bo 9dpo i mialam taka samą kreskę ale ona nie zniknęła. Po co się zamarteiac czy domyślać. Beta prawdę powie :)

Hej,
Niesmialo bo nie jestem pewna, ale się witam (najwyżej tylko na chwile). Dzisiaj zrobiony test wyglądał tak, ale po 15-20 min był całkiem biały praktycznie. Niby to moja 3 ciąża ale zglupialam 😂

Zobaczymy za 2-3 dni co się wydarzy, ale zakładam ze róż nie bierze się z powietrza...

co sądzicie?
Zobacz załącznik 1303932
Testów się nie rozbiera, kreska bardzo jasna ale może być fabryczna. Powtórz za 2 dni :)

Ja dzisiaj z samego rana pojechałam na badania z krwi i coś czuję, że się skończy lekami na tarczycę.
Obawiałam się glukozy, a jest totalnie w środku normy, za to TSH 4,01 przy normie do 4,30.
No i ewidentnie mam niedobór żelaza.

Dziewczyny, suplementujecie się same żelazem, czy czekacie na zalecenia jakiś specjalnych preparatów od lekarza?
Norma tsh w ciąży to 2,5

reklama
Do góry