Colorful92
Fanka BB :)
Nie udało się. Pępowina między nogami zasłania płeć.. ech..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie Wielkanocne jajko niespodziankaNie udało się. Pępowina między nogami zasłania płeć.. ech..
Mozesz poczuć nawet w 23 tyg i to też będzie w normieWitam Dziewczyny mam do was pytanie kiedy zaczelyscie czuc pierwsze ruchy dziecka w pierwszej ciazy?
Jestem obecnie w pierwszej ciazy w 20 tygodniu i nie czuje jeszcze ruchow dziecka.
10.12 ide na USG polowkowe i caly czas sie zastanawiam kiedy bede czula pierwsze ruchy maluszka.
Z gory dziekuje za odpowiedz
Poprostu nie moge sie doczekac kiedy wkoncu je poczuje.Mozesz poczuć nawet w 23 tyg i to też będzie w normie
Ja pierwsze delikatne zaczęłam czuć w 17 tyg, ale to też może zależeć od wagi, tego gdzie masz łożysko
No i nie zapominajmy że maluch ma teraz bardzo dużo miejsca plus jest leciutki
Ja nie byłam pewna czy to to. Coś około 19tc byłam pewna że to bobas każdego dnia możesz poczuć na tym etapie ale nic się nie przejmuj że jeszcze nie czujesz. [emoji846]Witam Dziewczyny mam do was pytanie kiedy zaczelyscie czuc pierwsze ruchy dziecka w pierwszej ciazy?
Jestem obecnie w pierwszej ciazy w 20 tygodniu i nie czuje jeszcze ruchow dziecka.
10.12 ide na USG polowkowe i caly czas sie zastanawiam kiedy bede czula pierwsze ruchy maluszka.
Troche zaczelam sie juz martwic jak juz poczuje maluszka to bede spokojniejszaJa nie byłam pewna czy to to. Coś około 19tc byłam pewna że to bobas każdego dnia możesz poczuć na tym etapie ale nic się nie przejmuj że jeszcze nie czujesz. [emoji846]
Pierwsza ciąża. Pierwsze ruchy 20 tygodni i 6 dni. Jednego dnia skacze non stop ( aż mi niedobrze) a drugiego cały dzień siedzi cicho i przez to stresuje matkęWitam Dziewczyny mam do was pytanie kiedy zaczelyscie czuc pierwsze ruchy dziecka w pierwszej ciazy?