reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Jestem w domu, długo czekałam na Panią Dr. Przemiła kobieta ❤️ w badaniu widoczna nadżerka ale wszytko inne ok. Mógł być krwiak bądź mogło pęknąć jakieś naczynko. Oczywiście każde krwawienie powoduje że ciąża staje się zagrożona i trzeba się oszczędzać i uważać na siebie. Dodatkowo dostałam duphaston 3×1. Jutro zadzwonię do swojego lekarza ale nie będę chyba szła. Pani doktor kazała na kontrol za tydzień - dwa jeśli wszytko będzie ok

A wam bardzo bardzo dziękuję za wsparcie ❤️ w takich momentach podobno się nie myśli o "głupotach" a ja pierwsze co to poleciałam do was na forum ❤️ super ze jesteście i że mamy siebie ❤️❤️
Super wiadomości 💜...bo zawiało grozą na tym forum, a przecież one jest szczęśliwe!!!! i mimo tego co się dzieje finalnie wychodzi sloneczko🌝..... 🍀

Czy to spódnica? A skąd jeśli można spytać? 😍

Pragnę dodatkowo zauważyć, że tak naprawdę większość z nas nie dzieląc się jeszcze info o ciąży z rodziną, tutaj nam o niej mówiła. Także bliska ta forumowa rodzina. 😂
Spódnica z Sinsaya dokładnie ta:
Link do: Spódnica midi prążkowana, SINSAY, 1369F-08X
A co do drugiej odpowiedzi to rzeczywiście, znalyscie szybciej płeć mojego dzidziusia niż Stary i reszta rodzinki 😍😂

Przyznam Wam się tak szczerze mówiąc, że fakt że tyle czasu staraliśmy się o dziecko i to że od samego początku kompletnie nie czuję się jakbym była w ciąży sprawia że jak tak piszecie o tych wózkach i tak dalej to jakoś tak do mojego mózgu nie dociera że ja też powinnam zacząć się tym interesować, mam wrażenie że przecież mnie to nie dotyczy 🙈 Cieszę się strasznie z tej ciąży ale jakoś cały czas nie mogę uwierzyć w to że rzeczywiście się udało 🙈

reklama
Jestem w domu, długo czekałam na Panią Dr. Przemiła kobieta ❤️ w badaniu widoczna nadżerka ale wszytko inne ok. Mógł być krwiak bądź mogło pęknąć jakieś naczynko. Oczywiście każde krwawienie powoduje że ciąża staje się zagrożona i trzeba się oszczędzać i uważać na siebie. Dodatkowo dostałam duphaston 3×1. Jutro zadzwonię do swojego lekarza ale nie będę chyba szła. Pani doktor kazała na kontrol za tydzień - dwa jeśli wszytko będzie ok
Poczucie ulgi niesamowite co nie?:) Super wiadomości, bardzo się cieszę 💕

Przyznam Wam się tak szczerze mówiąc, że fakt że tyle czasu staraliśmy się o dziecko i to że od samego początku kompletnie nie czuję się jakbym była w ciąży sprawia że jak tak piszecie o tych wózkach i tak dalej to jakoś tak do mojego mózgu nie dociera że ja też powinnam zacząć się tym interesować, mam wrażenie że przecież mnie to nie dotyczy 🙈 Cieszę się strasznie z tej ciąży ale jakoś cały czas nie mogę uwierzyć w to że rzeczywiście się udało 🙈
Jak brzuszek zacznie coraz bardziej rosnąć, a kopniaczki będą mocniejsze, to uwierzysz:))

@StopKlatka czyli Ty jesteś następna z połówkowymi czy ktoś szybciej?:)

Do góry