reklama
Wolfgirl
Fanka BB :)
Jaka cudna stopkaMy jesteśmy po polowkowych
456 g moja czupakabra waży
Wszelkie wady wykluczone ❤
Ewciak1007
Ja nosze okulary, mam mała wadę bo jakieś 0,75 ale przez pandemie i maseczki okulary mi ciagle parują i coraz mniej je nosze mimo iż mam zlecone na stałe. Mam nadzieje, ze nic się przez to nie pogorszyło.
Ewciak1007
Cudownie ja jadę dopiero na 14.12 na połówkowe ale już codziennie o tym myśle..My jesteśmy po polowkowych
byłam tydzień temu na takich wstępnych ale lekarz nie widział nic niepokojącego, ale tez nie oglądał wszystkiego aż tak rzetelnie bo to było takie wymuszone połówkowe przeze mnie mówił ze zawsze wykonuje w późniejszych tygodniach ja poleciałam już w 18 tc
Kasia_i_Tomek
Zaciekawiona BB
Omg! Cudowna stópka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też chcę takie zdjęcie z USGMy jesteśmy po polowkowych
PasiastyOgon
Moderator
U mnie jedynie gorzej z tolerancją soczewek. Oczy się szybciej wysuszają i wrażliwe.
mam taką fotkę dwóch stópek obok siebie
btw. jak byłam na tym połówkowym to lekarka powiedziała, że z racji wieku powinnam dodatkowo profilaktycznie wykonać echo serca płodu. Oczywiście jako badanie profilaktyczne, bo generalnie wszystko jest ok i nie ma żadnych wskazań. Dzwoniłam dziś, bo to oczywiście prywatnie i cena mnie troszkę poraziła - 416 zł w enel medzie w Wawie... I się teraz zastanawiam czy faktycznie jest sens czy to nie wyciąganie kasy (te badania przeprowadza ta sama lekarka co robiła usg tylko własnie w innej prywatnej jednostce)... Słyszałyście coś takiego przy badaniach usg albo od ginów ?
btw. jak byłam na tym połówkowym to lekarka powiedziała, że z racji wieku powinnam dodatkowo profilaktycznie wykonać echo serca płodu. Oczywiście jako badanie profilaktyczne, bo generalnie wszystko jest ok i nie ma żadnych wskazań. Dzwoniłam dziś, bo to oczywiście prywatnie i cena mnie troszkę poraziła - 416 zł w enel medzie w Wawie... I się teraz zastanawiam czy faktycznie jest sens czy to nie wyciąganie kasy (te badania przeprowadza ta sama lekarka co robiła usg tylko własnie w innej prywatnej jednostce)... Słyszałyście coś takiego przy badaniach usg albo od ginów ?
mia05
My jesteśmy po polowkowych
jaka stópeczka cudna!!! Gratuluje
Margaretka@
reklama
Chichuni
Ile masz lat?mam taką fotkę dwóch stópek obok siebie
Skoro ona nie widzi wskazan do badania, to po co wciska na siłę? Wzbudza lęk? Zeby zarobić kosztem strachu przyszłej mamy. Mi dziś lekarz od połówkowego powiedzial, ze tym lekarzom na głowę siada tak straszą te kobiety. Wszystko ma swoje normy, jeśli mieści się w normie to nawet nie zawracaj sobie glowie i nie napychaj im kieszeni.